Yooker - Webdesign Eindhoven - Full Service Webbureau

BedrijfYooker - Webdesign Eindhoven - Full Service Webbureau
ProfielDeze pagina is 1217 keer bekeken.
AdresIndustrieweg 23
5527 AJ Hapert

0497229004
ContactStuur Yooker - Webdesign Eindhoven - Full Service Webbureau een bericht
Extra informatiewebdesign-eindhoven

Bedrijfsinformatie

Yooker maakt professionele websites en webshops voor ZZP en MKB organisaties. Websites door ons opgeleverd zijn in de basis SEO-vriendelijk en scoren dus direct al goed in Google. Tevens voldoen onze creaties aan alle richtlijnen v.w.b. mobielvriendelijkheid, laadtijd en veiligheid.

Wanneer je een website laat maken door Yooker kun je er dus vanuit gaan dat deze in goede aarde zal vallen bij de zoekmachine gigant. Dit is zeer belangrijk vandaag de dag. Je kunt nog zo een mooie website hebben, als deze niet goed gevonden wordt in Google zoekresultaten, dat is een beetje als een restaurant midden in de Sahara: er komt niemand.

Heb je specifieke wensen v.w.b. de functionaliteit? Geen probleem, denk bijv. aan: live chat, reserveringssysteem, evenementenkalender en nieuwsbrief. Deze zijn optioneel en kun je zelf eenvoudig vanuit het gebruikerspaneel inschakelen. Al kunnen we dit natuurlijk ook kant en klaar opleveren indien gewenst.

Wanneer je specifiek een webshop laat maken, dan zijn ook hier nuttige extensies mogelijk zoals onder meer de mogelijkheid om kortingscodes voor klanten aan te maken, in principe kun je vrijwel alle betaalmethodes aanbieden (o.a. iDeal, Afterpay) en koppelingen met voorraadbeheer software of boekhoudprogramma voor gemakkelijkere automatische administratie zonder omkijken.

Benieuwd geworden? Vraag kosteloos en vrijblijvend een website offerte aan.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Yooker - Webdesign Eindhoven - Full Service Webbureau

Contact

Stuur Yooker - Webdesign Eindhoven - Full Service Webbureau een bericht

Mijnzzp.nl