Informatie over SnelStart

Boekhoudsoftware keuzewijzer

Team Mijnzzp

Boekhoudprogramma SnelStart

SnelStart

SnelStart biedt een boekhoudprogramma waarmee je als zzp'er op een gemakkelijke manier je administratie automatiseert. Er zijn verschillende opties om van de online boekhouding gebruik te maken. Je kan de software downloaden en installeren of gebruikmaken van SnelStart Web net als dat het mogelijk is om van de voordelen van de app te profiteren. SnelStart is voor elk type bedrijf geschikt en onder meer ook ideaal als je nu de overstap wilt maken naar het automatiseren van je administratie. SnelStart maakt boekhouden makkelijk en met SnelStart kun je onbeperkt factureren en offertes maken. De administratie software van SnelStart maakt het online boekhouden eenvoudig.

SnelStart maakt boekhouden makkelijk

Man boekhouding aan het opzettenOnline boekhouden met SnelStart is een inventieve oplossingen om het boekhouden makkelijk te maken. Er zijn verschillende pakketten die je 30 dagen gratis kunt uitproberen. SnelStart maakt boekhouden makkelijk en is wellicht beste boekhoudprogramma voor startende ondernemers. Voor het doen van de btw-aangifte en het onbeperkt factureren is SnelStart zeer geschikt. Ook ben je met het boekhoudprogramma op ieder moment up-to-date van je financiële situatie. De SnelStart boekhoudsoftware maakt het boekhouden makkelijk voor zzp'ers.

Keuze uit boekhoudprogramma’s

Je hebt als zzp'er natuurlijk behoefte aan een online boekhoudprogramma dat bij je past. SnelStart denkt daarbij aan allerlei typen ondernemers en heeft dan ook boekhoudsoftware beschikbaar die precies bij je bedrijf past. Er zijn wat dat betreft meerdere boekhoudpakketten te onderscheiden: inStap, inKaart, inBalans, inZicht, inControle en inHandel. Met Snelstart kun je dus makkelijk boekhouden en online samenwerken met een boekhouder.

Freelancer aan het werkVoor SnelStart hoef je geen echte boekhoudkennis te hebben. De boekhoudsoftware SnelStart is zo ingericht dat de administratie eenvoudig is om te gebruiken. Om SnelStart te gebruiken kun je gebruikmaken van een proefaccount. Na het proefaccount ben je een bedrag kwijt van 16,50 per maand. Het registreren bij SnelStart gaat heel simpel door middel van je e-mailadres. SnelStart werkt met software dat steeds up-to-date is met de laatste complice regels met betrekking tot het online boekhouden.

Factureren met inStap

Facturen aan het bekijkenWil je als ondernemer zelf facturen versturen en de rest aan de boekhouder overlaten? In dat geval heeft SnelStart een simpel boekhoudpakket beschikbaar die gericht is op factureren. Je kan je logo toevoegen aan de facturen en het is eveneens mogelijk om offertes op te stellen. Dit pakket kent geen limiet qua aantal te versturen offertes en facturen. Bovendien is het mogelijk om een betaallink in te voegen om een snellere betaling te bewerkstelligen.

Boekhoudpakket inKaart

Wil je als ondernemer zelf de boekhouding doen dan is voor jou als zzp'er inKaart wellicht een prima boekhoudpakket. Naast de functionaliteiten van factureren, heb je met dit online boekhoudprogramma nog veel meer mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld zelf de btw-aangifte verzorgen en eventuele ICP-aangifte doen. Er zijn functionaliteiten beschikbaar als het maken van inkoopboekingen net als dat een koppeling met een webshop tot de opties behoort.

Naast incasso- en betaalopdrachten is het eveneens mogelijk om betalingsherinnering te versturen. Het abonnement inKaart maakt verschillende koppelingen mogelijk en je krijgt ook de mogelijkheid om een iDEAL betaallink op te nemen in de facturen. De iDEAL betaallink vergoot het betaalgemak en zorgt ervoor dat rekeningen sneller voldaan worden.

Boekhoudpakket inBalans

Online overlegHet boekhoudprogramma in Balans biedt alles wat inKaart heeft met extra functionaliteiten. Je kan bijvoorbeeld abonnementsfacturen versturen, net als prijsafspraken maken met klanten of marge-artikelen factureren. Ook heb je controle over debiteurenbeheer en zijn er uitgebreide rapportages beschikbaar.

Boekhoudpakket inZicht

Alles van inBalans maakt onderdeel uit van het boekhoudprogramma inZicht met extra toevoegingen. Zo heb je met deze boekhoudsoftware de mogelijkheid om van verzamelfacturen gebruik te maken en orderbeheer te optimaliseren. Daarnaast zijn alle kostenplaatsen aanwezig en geldt dat zowel periodieke boekingen als transitorisch boeken tot de functionaliteiten behoren.

Boekhoudpakket inControle

Heb je als ondernemer te maken met voorraden dan is het belangrijk dat alles klopt. Kies je bi SnelStart voor inControle dan heb je altijd controle over je voorraadbeheer. Als er verkopen plaatsvinden via kanalen dan zijn deze automatisch te verwerken in je boekhouding. Dat scheelt je aanzienlijk veel tijd. Bovendien is de functionaliteit van voorraadbeheer zo uitgevoerd dat deze voldoet aan de regels van de Belastingdienst. Je kan verder werken met backorders en bijvoorbeeld inkooporders automatisch klaarzetten. Overigens zitten alle functionaliteiten van inZicht eveneens bij dit pakket in.

Boekhoudpakket inHandel

Zzp-erBen je een zzp'er met een webshop of heb je een handelsonderneming? Dan is het belangrijk dat de financiële en logistieke processen gestroomlijnd verlopen. Ook de aansluiting van processen op elkaar is daarbij uiteraard van belang. SnelStart biedt daarvoor een oplossing met het boekhoudprogramma inHandel. Een van de voordelen is dat de software ervoor zorgt dat er bij het orderpicken minder fouten ontstaan. Bovendien vindt de orderpicking veel sneller plaats en heb je een perfecte controle over de in- en verkoop.

Kassa voor contante betalingen

Het is mogelijk om het door jou gekozen boekhoudpakket van SnelStart verder aan te vullen met uitbreiding. Het is bijvoorbeeld handig om voor een uitbreiding Kassa te kiezen als je klanten de mogelijkheid biedt om contact te betalen. Het voordeel van dit onderdeel is dat er een automatische verwerking van de kasstaat in de boekhouding plaatsvindt. Daarbij is er sprake van automatische berekening van de btw en de omzet. Er zijn meerdere kassa’s met elkaar te verbinden en het is tevens mogelijk om er een CVV pinautomaat aan te koppelen.

Inzicht in de cijfers

Een van de voordelen van SnelStart is dat je als ondernemer niet alleen je boekhouding zelf doet, maar ook inzicht in de cijfers krijgt. Het is belangrijk voor de Belastingdienst dat je cijfers op orde zijn, maar je hebt er als ondernemer zelf ook wat aan. Als je namelijk als ondernemer inzicht hebt in de cijfers van je bedrijf, is het mogelijk om op een efficiënte manier de juiste beslissingen te nemen. Zo werk jij niet alleen de boekhouding bij, maar laat je de cijfers ook nog eens op een gunstige manier voor je werken.

Kennisplein en instructievideo’s

Helpdesk aan het bellenNa het afnemen van een van de online boekhoudprogramma’s sta je er niet alleen voor bij SnelStart. Er is een uitgebreid kennisplein beschikbaar met uitgebreide informatie over allerlei onderwerpen die betrekking hebben op je boekhouding. Ook is er een mogelijkheid om snel met het boekhoudprogramma aan de slag te gaan door de instructievideo’s te bekijken.

SnelStart boekhoudsoftware

Voor compleet orderbeheer is SnelStart wellicht wel beste boekhoudprogramma. Compleet orderbeheer is belangrijk voor ondernemers. SnelStart helpt ook bij het opstarten van de administratie. Het goedkoopste pakket van SnelStart is voor de meeste zzp'ers al ruim voldoende.

90.000 ondernemers gingen je voor

  • Er zijn je al meer dan 90.000 ondernemers voorgegaan die gebruikmaken van een van de online boekhoudprogramma’s van SnelStart. Het doel is dan ook om boekhouden voor alle ondernemers gemakkelijk te maken. Bovendien is er voor elke ondernemer een passend pakket en kan je gebruikmaken van uitgebreide ondersteuning. Er staan voor gebruikers van het boekhoudprogramma meer dan zestig specialisten klaar. Die helpen je met allerlei informatie op weg, variërend van stappenplannen tot blogs en van webinars tot whitepapers.

SnelStart review

App gebruikenEen groot deel van de SnelStart reviews die er te vinden zijn, zijn positief. Op Trustpilot komt SnelStart al betrouwbaar, veilig en prettig naar voren. Vanzelfsprekend krijg je van SnelStart ruim 30 dagen de tijd om het boekhoudprogramma zelf te leren kennen, SnelStart heeft automatisering hoog in het vaandel staan en de software werkt volledig in de cloud. De software is gebruiksvriendelijk en veilig te gebruiken.

Op ieder moment weten hoe je ervoor staat

Tijdens de 30 dagen proefperiode zul je zelf ervaren hoe prettig het is om op ieder moment actueel inzicht te hebben. Als je de administratie wilt automatiseren, is het belangrijk dat je de juiste boekhoudsoftware gebruikt. Dankzij de verschillende koppelingen is het mogelijk bankmutaties en andere relevante zaken direct in de boekhouding te verwerken. Dit zal het ondernemen aanzienlijk vergemakkelijken met betrekking tot de boekhouding.

Boekhouding automatiseren

Het opzetten van de financiële administratie is met SnelStart relatief eenvoudig en geeft je toegang tot veel boekhoud gemak. Je kunt ook je boekhouder of accountant toegang geven tot de boekhouding. Dit maakt het eenvoudig om de boekhouding van je bedrijf bij te houden. Het inboeken van facturen is weer eenvoudig met de bankkoppeling en het is ook mogelijk rapportages te maken. Ook betalingsherinneringen kun je geautomatiseerd versturen.

Vrouw de administratie aan het doenHet koppelen van de bankrekening werkt overigens vrij eenvoudig. Het gebruik van de eigen huisstijl is ook vanzelfsprekend. De koppeling maakt het ook mogelijk om direct aangifte te doen bij de Belastingdienst. De verschillende koppelingen zijn veilig te gebruiken en vergroten het boekhoudgemak aanzienlijk. Automatisering maakt het voor je bedrijf veel makkelijker om de administratie bij te houden. Je krijgt ook meer inzicht in de totale cashflow van de onderneming.

Gebruikers staan centraal

SnelStart stelt de gebruikers van de verschillende online boekhoudprogramma’s centraal en richt zich daar dan ook op in het kader van productontwikkeling. SnelStart heeft bovendien een specifieke missie en visie, waarbij een aantal kernwaarden duidelijk naar voren komen. Oplossingsgericht is een van de kernwaarden net als betrouwbaarheid, ondernemend zijn en behulpzaamheid, waarbij bevlogenheid op alles van toepassing is. Het pakket beschikt ook over de handige scan herken functie waarmee je bonnetjes en facturen mee kunt inscannen.

30 dagen gratis proberen

Zelfstandig ondernemer aan het werkSnelStart is dertig dagen gratis te proberen om in een vrijblijvende kennismaking met het boekhoudpakket te voorzien. Als je besluit om er gebruik van te blijven maken dan betaal je een vaste prijs per maand. De kosten per maand variëren en zijn afhankelijk van het gekozen pakket.

De boekhoudsoftware van SnelStart beschikt ook over een mobiele app. Met de mobiele app kun je overal aan de administratie werken. Facturen maken, btw-aangifte doen of gewoon de administratie bijwerken is dus overal mogelijk. Met SnelStart maak je het jezelf makkelijker om te ondernemen.

SnelStart

Boekhoudpakket SnelStart

Je administratie automatiseren?

Je ambities volgen en doen waar je goed in bent: dat is ondernemen.

De slimme boekhoudsoftware van SnelStart maakt het mogelijk. Maak kennis met het SnelStart-Systeem.

Mijnzzp.nl