Manager

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Manager?

Een mager is de leidinggevende van een bepaalde afdeling binnen een organisatie. Er bestaan tegenwoordig uiteenlopende soorten managers die ook van niveau kunnen verschillen. Over het algemeen spreekt men van operationeel management, middenmanagement en topmanagement. Het is dus niet zo dat alle managementfuncties even zwaar wegen, omdat er wel degelijk verschillende soorten managers bestaan. Daarnaast kan een manager enkele medewerkers aansturen of bijvoorbeeld enkele honderden medewerkers aansturen. Het beroep manager komt over het algemeen neer op plannen, organiseren, leidinggeven en controleren. Binnen Nederland komt de functie manager eigenlijk overal wel voor binnen bedrijven en overheden. Dit zijn dan meestal wel bedrijven met een bepaalde omvang. Daarnaast kan een manager betrekking hebben op een filiaalmanager van een winkel.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Manager

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Manager

Welke opleiding is nodig om Manager te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Manager? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Manager

Wat is het salaris en tarief van een Manager? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Manager in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Manager zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl