Agrarisch medewerker

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Agrarisch medewerker?

Agrarisch medewerker is een algemene benaming voor vaklieden die werkzaam zijn binnen de agrarische sector. Een ander woord voor agrarisch kan ook zijn agricultuur of landbouw.  Als agrarisch medewerker kan je werkzaam zijn voor verschillende soorten bedrijven binnen de agrarische sector, zoals op een boerderij maar bijvoorbeeld ook in de tuinbouw. Over het algemeen zal een agrarisch medewerker veel op het land werken om bijvoorbeeld een boer te ondersteunen tijdens zijn werkzaamheden. De werkzaamheden kunnen verschillen van ploegen, zaaien, maaien, oogsten en melken tot het uitmesten van de stallen. Meestal zijn de specifieke werkzaamheden als agrarisch medewerker seizoensgebonden. Als agrarisch medewerker kan je dus verschillende beroepen uitoefenen bij verschillende soorten bedrijven binnen de agrarische sector.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Agrarisch medewerker

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Agrarisch medewerker

Welke opleiding is nodig om Agrarisch medewerker te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Agrarisch medewerker? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Agrarisch medewerker

Wat is het salaris en tarief van een Agrarisch medewerker? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Agrarisch medewerker in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Agrarisch medewerker zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl