Greenkeeper

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Greenkeeper?

Een greenkeeper is verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden die met golf te maken hebben. Het is de greenkeeper die er verantwoordelijk voor is dat golfers van een optimaal onderhouden golfbaan gebruik kunnen maken. Naast de golfbaan is een greenkeeper meestal ook verantwoordelijk voor het onderhouden van andere terreinen op de golfclub. De werkzaamheden van een greenkeeper bestaan over het algemeen uit het bladblazen, het verwijderen van takken, snoeiwerkzaamheden, het gras maaien, het aanharken van de golfbunkers, het verplaatsen van de vlaggen en het aanmaken van nieuwe golfholes (putjes) zodat het gras kan herstellen op de oude locatie van de vlag. Als een greenkeeper in dienst is van een golfclub kan deze werkzaamheden uitvoeren zoals het algemene onderhoudswerkzaamheden en het houthakken in de winter. Een greenkeeper wordt ook geacht een goede gastheer te zijn en verstand te hebben van de regels met betrekking tot de sport golf. Zonder een goede greenkeeper op de golfbaan is de sport onmogelijk om te beoefenen.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Greenkeeper

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Greenkeeper

Welke opleiding is nodig om Greenkeeper te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Greenkeeper? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Greenkeeper

Wat is het salaris en tarief van een Greenkeeper? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Greenkeeper in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl