Rijinstructeur B

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Rijinstructeur B?

Een auto rijinstructeur is een praktijkonderwijzer die leerlingen leert autorijden. Niet alleen het autorijden zelf is belangrijk als leerling, ook voertuigbeheersing vormt een belangrijk onderdeel van de rijopleiding. De auto rijinstructeur beschikt over een speciale lesauto die voorzien is van een dubbele voetpedalen, waarmee de instructeur kan ingrijpen als dit nodig mocht zijn. Naast de normale rijlessen zal een rijinstructeur les geven in bijzondere verrichtingen, zoals het fileparkeren, het keren op de weg en het achteruit rijden van bochten. Ook is het de rijinstructeur die de leerlingen bekend zal maken met de diverse technische kanten van een auto, zoals het vinden van de juiste bandenspanning op de auto en het toepassen hiervan. Andere technische zaken zijn weer het aanwijzen van de diverse vloeistoffen in de motorruimte.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Rijinstructeur B

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Rijinstructeur B

Welke opleiding is nodig om Rijinstructeur B te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Rijinstructeur B? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Rijinstructeur B

Wat is het salaris en tarief van een Rijinstructeur B? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Rijinstructeur B in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl