Rijinstructeur BE

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Rijinstructeur BE?

Een rijinstructeur BE geeft leerlingen praktijkles die een aanhanger willen trekken achter de auto, waarvoor het speciale E rijbewijs in veel gevallen verplicht is. Het betreft dus leerlingen die al over het autorijbewijs beschikken. Het E rijbewijs is in veel gevallen verplicht voor het mogen trekken van aanhangers, afhankelijk van het trekkende voertuig en totaalgewicht van de aanhangwagen. De rijinstructeur geeft in dit geval praktijklessen in het rijden met een aanhanger inclusief het uitvoeren van speciale verrichtingen met de aanhanger. Deze speciale verrichtingen hebben meestal betrekking op het recht achteruitrijden met de aanhanger en het achteruitrijden met een aanhanger in een bocht. Daarnaast zal de leerling aangeleerd worden hoe een aanhanger precies aangekoppeld moet worden en wat er allemaal gecontroleerd moet worden, zoals de verlichting.

Lees verder...

Opleiding tot Rijinstructeur BE

Welke opleiding is nodig om Rijinstructeur BE te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Rijinstructeur BE? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Rijinstructeur BE

Wat is het salaris en tarief van een Rijinstructeur BE? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Rijinstructeur BE in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl