Beveiligingsbedrijf Eagle Security Beveiliging en Bewaking

Bedrijfsinformatie

Beveiligingsbedrijf  Eagle Security is een kwalitatief hoogstaand en gerenomeerde organisatie onder leiding van Dhr. R. Linssen. Eagle levert zowel Beveiligingsdiensten als Directievervoer c.q. Mobiliteitsoplossingen en Facilitaire diensten.

Eagle levert u een Totaal Security Concept!!

Eagle is een totaal dienstverlener 24 uur per dag en 7 dagen per week in het leveren van gekwalificeerde beveiligingsbeambten, gecertificeerde directiechauffeurs en facilitaire medewerkers maar ook volledig bevoegde verkeersregelaars die hun vak verstaan.  

Wij worden door gerenommeerde organisaties gewaardeerd door onze manier van werken en de kwaliteit van onze medewerkers. Hiernaast wordt snelheid van handelen, het meedenken in oplossingen en altijd voor elke klus de juiste man/vrouw voor handen hebben erg gewaardeerd.  

Eagle maakt het verschil!

Ervaar wat wij bedoelen met betrouwbaarheid, flexibiliteit, efficiëntie en comfort;

- dienstverlening op maat, 24 uur per dag, 7 dagen per week
- in heel Nederland en ver daarbuiten
- te allen tijde kunnen rekenen op onze onbegrensde toewijding  

Eagle adviseert en begeleidt in alle mogelijke beveiligingsvraagstukken. Bovendien levert Eagle Security beveiligers voor alle voorkomende beveiligingswerkzaamheden. Algemeen informatienummer: +3185 273 3244

De beveiligings en directievervoer branche is een vakgebied, waarbij primair de beveiligers en de directiechauffeurs de kwaliteit maken. Daarom is het van essentieel belang, dat de beveiligers en directiechauffeurs integer en betrouwbaar zijn, goed zijn opgeleid en over die ervaring beschikken om een optimale dienstuitvoering mogelijk te maken. 

U als opdrachtgever wil een professionele en betrouwbare partner, waaraan u uw beveiligings en / of chauffeursbelangen met een gerust hart kunt toevertrouwen!

Eagle is zo'n beveiligings en directievervoerbedrijf dat staat voor kwaliteit en professionaliteit. Met ruim 25 jaar ervaring in de beveiligingsbranche opgedaan bij verschillende beveiligingsbedrijven, krijgsmachtonderdelen en justitie. Wij leveren onze diensten op dit moment  onder andere aan diverse retailbranches, objecten, hotels en diverse evenementen.

Wilt u weten wat Eagle voor u kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op
.

Graag overtreffen wij ook uw verwachtingen!

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Beveiligingsbedrijf Eagle Security Beveiliging en BewakingAfbeelding van Beveiligingsbedrijf Eagle Security Beveiliging en BewakingAfbeelding van Beveiligingsbedrijf Eagle Security Beveiliging en Bewaking

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Beveiligingsbedrijf Eagle Security Beveiliging en Bewaking een bericht

Mijnzzp.nl