Directiechauffeur

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Directiechauffeur?

Een directiechauffeur is verantwoordelijk voor het veilig en comfortabel vervoeren van personen. Het is niet dat een directiechauffeur alleen directieleden zal vervoeren. Wel is het zo dat een directiechauffeur een vergaande opleiding genoten heeft om bijvoorbeeld mensen binnen het bedrijfsleven te kunnen vervoeren. De term directiechauffeur geeft dan ook aan dat het om een ervaren beroepschauffeur gaat die extra trainingen en rijopleidingen genoten heeft voor personenvervoer. De extra rijopleidingen hebben ook betrekking op het voorkomen van ontvoeringen van belangrijke personen, zoals directieleden van een bedrijf. Binnen het bedrijfsleven en binnen de overheid zal deze extra opleiding in de meeste gevallen verwacht worden van de chauffeur. Een directiechauffeur is dus niet alleen getraind in het veilig en comfortabel rijden, maar ook in het voorkomen van ongewenste situaties.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Directiechauffeur

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Directiechauffeur

Welke opleiding is nodig om Directiechauffeur te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Directiechauffeur? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Directiechauffeur

Wat is het salaris en tarief van een Directiechauffeur? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Directiechauffeur in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Directiechauffeur zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl