Beveiligingsbedrijf Eagle Security Beveiliging en Bewaking

Eagle Chauffeursdiensten

Binnen Eagle Groep B.V. is Eagle Chauffeursdiensten® | Directievervoer.biz uw specialist op het gebied van chauffeursdiensten en directievervoer.

Directievervoer combineert comfort en gemak met efficiëntie en productiviteit! 

 

Files, ongelukken, kortom vertraging. Niet alleen het Nederlandse wegennetwerk wordt drukker, ook wij worden drukker. Spendeer uw reistijd op meer nuttige wijze door telefoontjes af te handelen of rapporten na te kijken.
Met de toegenomen drukte op de Nederlandse wegen is ook de behoefte toegenomen naar goede ervaren directie-chauffeurs


De chauffeur betaalt zichzelf gemakkelijk terug doordat onze clientèle, de vaak vele reisuren nuttig kunnen besteden. Bovendien kunnen vergaderingen rustig worden voorbereid en voorkomt u stress door het drukke verkeer.

Uw reistijd wordt werktijd:

Uw achterbank verandert in een mobiel kantoor, terwijl een directiechauffeur van Eagle chauffersdiensten ervoor zorgt dat u op het gewenste tijdstip op de plaats van bestemming aankomt. Kortom, reistijd wordt werktijd.

Wat uw chauffeurswensen ook zijn, en of uw startlocatie nu in Nederland of in het buitenland is, onze chauffeurs kunnen op afroep, detachering en uitbesteding ingezet worden. Eagle chauffeursdiensten heeft de oplossing voor uw wensen. Voor een directiechauffeur en/of beveiligings-chauffeur van Eagle dienstverlening, is geen afstand te ver.

Mijnzzp.nl