Core-Coaching

BedrijfCore-Coaching
ProfielDeze pagina is 5015 keer bekeken.
AdresMolengracht 4
7201 LX Zutphen

0640533244
ContactStuur Core-Coaching een bericht
Extra informatiezakelijke-trajecten-

Core-Coaching

Profielpagina

Core-Coaching

Bedrijfsinformatie

Psycholoog/ Counselor/Coach 40+ · Zutphen

Praktijk voor therapie en counseling ... speciaal voor de 40+-ers!
Zo rond de 40 krijg je het cadeau dat je binnenwereld zich meer gaat roeren en niet langer de buitenwereld jouw welbevinden bepaalt! De binnenwereld wil in balans gebracht worden met wat er in de buitenwereld gebeurt. 
Dat levert allerlei thema's ter uitwerking op ... met jezelf, je relatie, je ouderschap, je werk, je inspiratie, je talenten en kwaliteiten, je verbinding met familie en vrienden.
Op zijn jungiaans gezegd ... schaduwwerk doen en animus/anima energie in balans brengen.
Daarom richt ik mij met Core-Coaching op de 40-+ers!

Gespecialiseerd in dieptepsychologie, trauma-therapie, relatietherapie, stress- en burn-outbegeleiding en ADHD/ADD coaching.
Therapievormen: EMDR, EFT, Logosynthese, Thetahealing, Voice Dialogue, EMF Balancing Techniques, Holistic Pulsing, Aura- chakrahealing, stemvorkenhealing, Reiki, cardreading

Persoonlijke Ontwikkeling, ADHD/ADD, CSR Burnout coach, Energetisch therapeut, Thètahealing, EMDR, EFT, EMF Balancing Techniques, Holistic Pulsing, Fonoforese en Reiki.

Als coach werk ik pragmatisch en intuitief. Mijn invoelend vermogen is hierbij essentieel. Ik ben gericht op het snel onderkennen en zichtbaar maken van de thema's die spelen in het leven van de klant. Hierbij maak ik gebruik van technieken uit het energetisch lichaamswerk en mijn ervaring als mens en orthopedagoog.
Ik stimuleer de klant zelf in actie te komen, om te durven dromen en hun talenten en kwaliteiten te ontwikkelen en deze te laten zien, om te zoeken naar de grenzen van hun mogelijkheden.
Ik ga altijd uit van wat werkt bij de klant, waar iemand in excelleert, goed in is, plezier aan beleeft, inspiratie uit haalt ... om ruimte te creëren om door en dieper te gaan ... de schaduwkanten te mogen zichtbaar en bewust maken, om vandaaruit visie te ontwikkelen, vooruit te gaan, en handvatten te vinden voor verdere groei.
Elk succesje wordt gevierd! Elke stap mag gevoeld worden ... als een ware overwinning op jezelf!

Beroep(en)

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Core-Coaching een bericht

Mijnzzp.nl