Relatietherapeut

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Relatietherapeut?

Een relatietherapeut kan stelletjes helpen wanneer deze een moeilijke periode doormaken. Om naar een relatietherapeut te gaan hoeft men zeker niet getrouwd te zijn omdat iedereen bij de therapeut terecht kan voor ondersteuning of hulp in een relatie. Het komt heel veel voor dat relaties stuklopen om redenen die misschien helemaal niet nodig zijn. De relatietherapeut is dan een onafhankelijk tussenpersoon die probeert te doorgronden wat nu precies de problemen zijn binnen de relatie. Wanneer de partners direct met elkaar praten kunnen in veel gevallen de emoties hoog oplopen en is vaak alle redelijkheid weg. De relatietherapeut zal hiervoor waken en als een soort mediator fungeren zodat er wel fatsoenlijke gesprekken mogelijk zijn die wellicht de relatie kunnen redden.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Relatietherapeut

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Relatietherapeut

Welke opleiding is nodig om Relatietherapeut te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Relatietherapeut? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Relatietherapeut

Wat is het salaris en tarief van een Relatietherapeut? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Relatietherapeut in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Relatietherapeut zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl