Auto Totaal Service Pluim

BedrijfAuto Totaal Service Pluim
ProfielDeze pagina is 1404 keer bekeken.
AdresVredenburgstraat
6931 ED Westervoort

0263118282
ContactStuur Auto Totaal Service Pluim een bericht

Bedrijfsinformatie

Auto Totaal Service Pluim uit Westervoort is een universeel autobedrijf. Door meer dan 20 jaar ervaring in de autobranche en technische ondersteuning zijn wij in staat elk merk en type auto te onderhouden en te repareren. In onze geheel vernieuwde garage gebeurt de reparatie niet alleen goed, maar ook snel en vakkundig. Door de onderdelen besteldienst krijgen we de hele dag door onderdelen geleverd. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt werken. Auto Totaal Service Pluim staat voor kennis en kwaliteit. Onze garage heeft ze beide in huis en zorgt er als allround autobedrijf voor dat u als klant tevreden kunt zijn. Zoals u ziet kunt u met ons alle kanten op!

APK KEURING

De verplichte APK keuring voeren wij graag voor u uit, benzine of diesel, elk type auto is mogelijk bij ons. Laat u de APK in combinatie met een grote onderhouds beurt uitvoeren dan keuren wij uw auto Gratis.

AIRCO ONDERHOUD

Een goed werkende auto airco maakt het autorijden aangenaam en comfortabel. Om de luchtcirculatie in uw auto gezond en fris te houden is het aan te raden om de airconditioning regelmatig te laten nakijken en reinigen.

STORINGSDIAGNOSE

Elektronica en storingen gaan helaas vaak samen, met onze uitgebeirede uitlees-apparatuur en database kunnen wij snel de juiste diagnose stellen en het probleem vakkundig verhelpen.

BANDEN

Ook voor banden zijn wij graag uw partner. Wij kunnen alle merken en maten direct uit voorraad leveren tegen scherpe prijzen. Uw banden vormen het enige contact met de weg en zijn hiermee dus bepalend voor uw veiligheid!

ONDERHOUD

Met goed en tijdig onderhoud voorkom je reparaties. Auto totaal service pluim is je partner voor al je onderhoud: van reguliere onderhoudsbeurten tot merkonderhoud. Altijd tegen een scherp tarief en vakkundig uitgevoerd.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Auto Totaal Service Pluim

Contact

Stuur Auto Totaal Service Pluim een bericht

Mijnzzp.nl