12hoist4u

Bedrijf12hoist4u
ProfielDeze pagina is 7815 keer bekeken.
AdresLegmeerdijk, 313 Kantoor 140-50
1431GB Aalsmeer

0306342078
ContactStuur 12hoist4u een bericht
Extra informatienl-services | functies

12hoist4u

Profielpagina

12hoist4u

Bedrijfsinformatie

12hoist4u is gespecialiseerd in het verzorgen van de juiste personeelsbezetting in de niche markt voor hijsen & heffen, heavy lift en gespecialiseerd transport met vakbekwaam en ervaren personeel. Onze 12hoist4u professionals zijn uitstekend opgeleid en gemotiveerd om onze klanten risicoloos en efficiënt te ondersteunen voor een kortere of langere periode.

Onze ambitie en visie

Het is de ambitie van 12hoist4u, om wereldwijd vakmensen en klanten bij elkaar te brengen. Ons doel is om tot de marktleiders te behoren in een niche markt waaraan wij volledig zijn toegewijd: hijsen, heffen, “heavy lift” en gespecialiseerd transport.

Wij streven er naar de beste te zijn, de beste te blijven en onszelf elke dag te verbeteren.

De visie van 12hoist4u is die van: een toegewijd full service werving, selectie en detachering bedrijf, dat consequent het beste personeel levert met betrekking tot veiligheid, kwaliteit, vakkundigheid, efficiëntie en garantie aan klanten in de markt van hijsen, heffen en gespecialiseerd transport.

12hoist4u is lid van de Nederlandse branche organisatie van bedrijven in de verticaal transport markt, “Vereniging Verticaal Transport”, VVT, en geassocieerd lid van de European Association of Heavy Haulage Transport and Mobile Cranes, ESTA. Op deze wijze stellen wij zeker dat wij “de beste praktijk” kunnen garanderen in de kraanverhuur, hijsen, heffen en speciaal transport industrie. In de nabije toekomst zullen wij eveneens lid zijn van de Specialised Carriers & Rigging Association.

Veiligheid is voor 12hoist4u cruciaal. Onze beloftes tot het leveren van een uitstekende personeelsdienst heeft ons erkenning gebracht, door te werken conform het ISO 9001:2000 Kwaliteit Management Systeem, alsmede volgens de Veiligheid Checklist voor Uitzend- en detacheringbureau.

Mensen zijn onze zaken. Mensen zijn onze belangrijkste middelen.

Verken onze website en ontdek hoe u kunt profiteren van een samenwerking met 12hoist4u.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van 12hoist4uAfbeelding van 12hoist4u

Contact

Volgen op Twitter

Stuur 12hoist4u een bericht

Mijnzzp.nl