Industrieel verhuizer

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Industrieel verhuizer?

Een industrieel verhuizer is verantwoordelijk voor het uitvoeren van industriële verhuizingen. Denk hierbij aan het compleet verhuizen van bedrijven of aan het intern verhuizen van machines of installaties. De werkzaamheden van een industrieel verhuizer kunnen niet vergeleken worden met de werkzaamheden van een gewoon verhuisbedrijf, omdat het meestal om complexe verhuizingen gaat waarbij veel planning komt kijken. Daarnaast is het zo dat industrieel verhuizers in veel gevallen zelf verantwoordelijk zijn voor het ontmantelen en opbouwen van installaties of constructies. Het is dan ook denkbaar dat een industrieel verhuizer aangemerkt kan worden als allround monteur of technicus. Het is ook denkbaar dat er samengewerkt wordt met het personeel van het bedrijf. Het verhuizen van bedrijven met alle technische installaties betreft in de meeste gevallen verantwoordelijk werk, omdat er strikte afspraken gemaakt worden als een bedrijf operationeel moet zijn. De inhoudelijke werkzaamheden van een industrieel verhuizer zijn verder niet zomaar aan te geven, omdat het verhuizen van industriële bedrijven om verschillende vaklieden kan vragen. Bij industriële verhuizingen gaat het in veel gevallen over grote installaties of machines, die lang niet allemaal zomaar vervoerd mogen worden. Om grote installaties te mogen vervoeren kan het nodig zijn dat er speciale ontheffingen aangevraagd moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan speciale transportbegeleiders, die het exceptioneel vervoer begeleiden. Ook kan het nodig zijn dat de industrieel verhuizer hijsbegeleiders inzet om alle machines en installaties veilig te kunnen tillen. Ondanks dat snelheid tijdens bedrijfsverhuizingen meestal een belangrijke rol speelt, mag dit niet van invloed zijn op de veiligheid. Als industrieel verhuizer zal je dan ook moeten beschikken over diverse certificaten, zoals het heftruckcertificaat en het VCA-certificaat.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Industrieel verhuizer

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Salaris en tarief van een Industrieel verhuizer

Wat is het salaris en tarief van een Industrieel verhuizer? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Industrieel verhuizer in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudprogramma vergelijken Industrieel verhuizer

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Industrieel verhuizer bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl