Funderingsspecialist

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Funderingsspecialist?

Een funderingsspecialist verzorgt een fundering voor een gebouw. Er zijn veel verschillende soorten funderingen. De meeste mensen kennen de zogenaamde heipalen wel, die met een grote machine de grond in worden gedreven door het geven van klappen op de heipaal. Deze zogenaamde heistelling brengt alle heipalen op de gewenste diepte en op de juiste plek. Door het tellen en opschrijven van het aantal klappen kan er achteraf berekend worden of een heipaal voldoende draagkracht heeft.

Lees verder...

Opleiding tot Funderingsspecialist

Welke opleiding is nodig om Funderingsspecialist te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Funderingsspecialist? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Funderingsspecialist

Wat is het salaris en tarief van een Funderingsspecialist? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Funderingsspecialist in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl