Team Mijnzzp

Voucher

Er zijn inmiddels verschillende gemeentes waar zzp'ers een steuntje in de rug krijgen van de lokale overheid. Het gaat om zzp'ers die door maatregelen rondom corona geraakt zijn, en wel wat extra ondersteuning kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld om bedrijfsactiviteiten aan te passen of om de boekhouding te optimaliseren. Hieronder volgen voorbeelden van wat je als zzp'er in Den Haag en Arnhem kan krijgen als je aan de voorwaarden voldoet. Check als je in een andere gemeente gevestigd bent ook of er voor ondernemers ook een speciale regeling is.

Inhoudsopgave
Kleine ondernemers waardebon in Arnhem
Voucher voor zzp'ers in Den Haag

Kleine ondernemers waardebon in Arnhem

Gemeente Arnhem heeft voor kleine ondernemers een waardebon beschikbaar ter waarde van maximaal € 500. Als je in aanmerking komt voor de voucher dan is er een eigen bijdrage van 10% en je dient zelf de btw te betalen. Die is echter weer op te voeren als voorbelasting. De kleine ondernemers voucher is onder meer te gebruiken voor scholing. Als je hulp wilt bij het optimaliseren van je administratie en boekhouding is dat eveneens mogelijk met de waardebon.

Er zijn wat dat betreft allerlei opties om hulp in te kopen, bijvoorbeeld met diensten ten aanzien van de ontwikkeling van je bedrijf. Of om een marketingstrategie te bespreken en te verbeteren. Zo is er eveneens hulp in te kopen voor juridische vraagstukken net als voor de automatisering van bedrijfsprocessen. Ben je zzp'er in Arnhem? Bezoek dan de website van de gemeente Arnhem en check of je voldoet aan de voorwaarden om daarna direct een aanvraag in te dienen.

Voucher voor zzp'ers in Den Haag

Ben je zzp'er in Den Haag een heb je een onderneming in de vorm van een winkel, horecabedrijf of gericht op persoonlijke verzorging? In dat geval is het mogelijk om van een subsidieregeling gebruik te maken die de gemeente heeft opengesteld. Je kan als zzp'er in Den Haag als je aan de voorwaarden voldoet maximaal € 2.500 ontvangen waarmee maximaal 50% van de kosten door de gemeente wordt betaald. De subsidie is overigens wel specifiek gericht op investering in digitalisering. Bijvoorbeeld om de online vindbaarheid van je bedrijf te verbeteren of de online verkoop te stimuleren.

Mijnzzp.nl