Boomverzorger

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Boomverzorger?

Een boomverzorger is gespecialiseerd in diverse werkzaamheden die met bomen te maken hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het snoeien van bomen, aan het uitvoeren van boomveiligheidscontroles en aan het voorkomen of bestrijden van mogelijke ziekten en plagen. Boomverzorging is een specialisatie die niet standaard toebehoort tot de werkzaamheden van een hovenier. Een boom kan op een bepaald moment behoefte hebben aan extra verzorging om verschillende redenen, zoals een ziekte of omdat de boom niet goed groeit. Voor al deze specifieke problemen is het dus mogelijk om een specialist in te huren, namelijk de boomverzorger. De boomverzorger zal dan ook met een plan van aanpak komen na inspectie om de boom weer gezond te maken of om deze gezond te houden. Zo kan de boomverzorger een bodemonderzoek uitvoeren om er achter te komen waar de boom een tekort aan heeft. Maar dit zijn niet de enige taken die een boomverzorger op zich kan nemen. Ook kan de boomverzorger bomen snoeien als dit nodig is of bijvoorbeeld een bliksemafleider plaatsen in de boom.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Boomverzorger

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Boomverzorger

Welke opleiding is nodig om Boomverzorger te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Boomverzorger? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Boomverzorger

Wat is het salaris en tarief van een Boomverzorger? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Boomverzorger in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Boomverzorger zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl