Boomverzorger

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Boomverzorger?

Boomverzorging is een taak voor een specialist. Een boom kan op een bepaald moment behoefte hebben aan extra verzorging om verschillende redeneren, zoals een ziekte of omdat de boom niet goed groeit. Voor al dit soort problemen kan men een specialist inschakelen. De specialist zal vaak een plan van aanpak maken om de boom gezond te houden of juist weer gezond te maken. Zo kan de specialist een bodemonderzoek instellen om er achter te komen waar de boom een tekort aan heeft. Echter zijn dit niet de enige taken die een verzorger op zich kan nemen. Ook kan de verzorger de boom snoeien wanneer dit nodig is of bijvoorbeeld een bliksemafleider plaatsen in de boom.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Boomverzorger

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Boomverzorger

Welke opleiding is nodig om Boomverzorger te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Boomverzorger? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Boomverzorger

Wat is het salaris en tarief van een Boomverzorger? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Boomverzorger in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...