Bosbouwer

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Bosbouwer?

Een medewerker bosbouw is verantwoordelijk voor verschillende taken. De taken die een bosbouwer uitvoert zijn bedoeld on de natuur een handje te helpen door aan bosbeheer te doen. Men kan bossen in twee soorten omschrijven namelijk: natuurlijke bossen en aangeplante bossen. In Nederland zijn geen natuurlijke bossen meer te vinden. De bossen in Nederland zijn allemaal aangeplant om verschillende redenen, zoals om zandverstuivingen te voorkomen of om hout te kunnen winnen uit het bos. Dit is ook de reden waarom vroeger veel naaldhout werd aangeplant.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Bosbouwer

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Bosbouwer

Welke opleiding is nodig om Bosbouwer te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Bosbouwer? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Bosbouwer

Wat is het salaris en tarief van een Bosbouwer? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Bosbouwer in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...