Interieuradviseur

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Interieuradviseur?

Een interieuradviseur is een specialist op het gebied van interieurs, wat betrekking kan hebben op woonhuizen of andere gebouwen zoals kantoren. Als interieuradviseur ben je over het algemeen werkzaam binnen de groothandel of detailhandel, maar je kan ook werkzaam zijn als zelfstandig ondernemer, als je beschikt over voldoende kennis en ervaring. Het beroep interieuradviseur is een beroep op Mbo-niveau vier. Binnen deze Mbo-opleiding is er niet alleen aandacht voor het kunnen adviseren van mensen maar is er ook aandacht voor managementvaardigheden, omdat je meestal een leidinggevende functie zal bekleden als je werkzaam bent binnen een winkel, zoals de functie filiaalmanager. Wat een interieuradviseur precies zal uitvoeren qua werkzaamheden is sterk afhankelijk van de soort werkgever, omdat de functie per werkgever kan verschillen. De werkzaamheden binnen de detailhandel zijn over het algemeen gericht op het kunnen adviseren van mensen en de werkzaamheden binnen de groothandel of als zelfstandig ondernemer zijn over het algemeen meer gericht op het adviseren en daadwerkelijk uitvoeren van werkzaamheden, zoals het restylen van een woning of ander soort gebouw.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Interieuradviseur

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Interieuradviseur

Welke opleiding is nodig om Interieuradviseur te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Interieuradviseur? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Interieuradviseur

Wat is het salaris en tarief van een Interieuradviseur? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Interieuradviseur in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Interieuradviseur zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl