Verkoopstyliste

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Verkoopstyliste?

Een verkoopstyliste is gespecialiseerd in het verkoopklaar maken van woningen en andere soorten vastgoed. In de meeste gevallen moet een verkoopstyliste aangemerkt worden als belangrijke adviseur, die opdrachtgevers kan bijstaan als hun woning verkocht moet worden. Daarnaast is het denkbaar dat je als verkoopstyliste andere werkzaamheden uitvoert dan alleen het adviseren van opdrachtgevers. Denk bijvoorbeeld aan het inrichten van woningen of aan het laten uitvoeren van verschillende onderhoudswerkzaamheden namens de opdrachtgever. Dit kan wel per verkoopstyliste verschillen, omdat de kerntaak van een verkoopstyliste is het adviseren van opdrachtgevers. Een goede verkoopstyliste draagt over het algemeen bij aan een snellere verkoop en aan een mogelijk hogere verkoopprijs. Het is de verkoopstyliste, die allerlei adviezen kan geven om dit mogelijk te maken. Denk hierbij aan adviezen met betrekking tot de inrichting of aan het geven van kleuradviezen. Een goede verkoopstyliste zal er alles aan doen om potentiële kopers over de streep te trekken, zodat er een snellere verkoop gerealiseerd wordt. Een verkoopstyliste kan dus helpen om een huis of ander gebouw beter verkoopbaar te maken. Als een huis niet netjes is tijdens de verkoopperiode haken mensen meestal snel af, omdat ze een verkeerde indruk krijgen van het huis. Het is daarom zo belangrijk dat een huis de juiste indruk wekt bij potentiële kopers. De juiste indruk wekken heeft niet alleen betrekking op meubels of kleuren. Het heeft eigenlijk betrekking op alles, wat een huis aangaat. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan mogelijke losse deurkrukken, klemmende deuren of aan losse plinten. Dit zijn allemaal kleine gebreken, die meestal snel en vooral makkelijk op te lossen zijn. Het beroep verkoopstyliste betreft een bijzonder beroep, omdat je ook verantwoordelijk bent voor het succesvol verkopen van woningen of andere soorten vastgoed.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Verkoopstyliste

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Verkoopstyliste

Welke opleiding is nodig om Verkoopstyliste te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Verkoopstyliste? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Verkoopstyliste zijn vaak ook:

Boekhoudsoftware vergelijken voor Verkoopstyliste

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Verkoopstyliste bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl