Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Gordijnen en vitrage specialist?

Een gordijnen en vitrage specialist is vakman of vakvrouw die gespecialiseerd is in interieurtextiel. Interieurtextiel heeft niet alleen betrekking op gordijnen en vitrage maar heeft betrekking op alle interieurtextiel die toegepast kan worden. Als gordijnen en vitrage specialist werk je over het algemeen binnen een atelier, maar als gordijnen en vitrage specialist kan je ook werkzaam zijn voor winkels die gordijnen en vitrage verkopen. Het kunnen adviseren van klanten speelt binnen dit beroep meestal een belangrijke rol, omdat er veel verschillende soorten stoffen en mogelijkheden bestaan. Welke werkzaamheden een gordijnen en vitrage specialist precies heeft is meestal afhankelijk van de soort werkgever, omdat het werken in een atelier anders is dan het werken in een winkel. In een winkel heb je over het algemeen meer een adviserende rol en binnen een atelier zal je meestal adviseren en ook gordijnen en vitrage maken.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Gordijnen en vitrage specialist

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Gordijnen en vitrage specialist

Welke opleiding is nodig om Gordijnen en vitrage specialist te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Gordijnen en vitrage specialist? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Gordijnen en vitrage specialist

Wat is het salaris en tarief van een Gordijnen en vitrage specialist? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Gordijnen en vitrage specialist in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Gordijnen en vitrage specialist zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl