Woningstoffeerder

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Woningstoffeerder?

Een woningstoffeerder is een vakman of vakvrouw die bepaalde ruimtes voorziet van nieuwe vloerbedekking, zoals woningen en ander soort gebouwen. Naast het plaatsen van nieuwe vloerstoffenring kan een woningstoffeerder over het algemeen ook reparaties uitvoeren aan vloerbedekking als dat nodig mocht zijn. Afhankelijk van de soort woningstoffeerder kan een woningstoffeerder ook weer verantwoordelijk zijn voor het plaatsen van ander soort bekledingen zoals raambekleding en zonwering. Een andere benaming voor woningstoffeerder kan ook zijn woning- en projectstoffeerder. Projectstoffeerder is van toepassing als het om grotere projecten gaat zoals het stofferen van verzorgingshuizen. Over het algemeen is een woningstoffeerder aan te merken als allround stoffeerder die inzetbaar is voor meerdere specialistische werkzaamheden met betrekking tot stoffering en aankleding van gebouwen. Een woningstoffeerder is dus gespecialiseerd in het stofferen van woningen en ander soort gebouwen, inclusief bijkomende werkzaamheden die met aankleding te maken hebben. Welke werkzaamheden een woningstoffeerder precies allemaal uitvoert, is over het algemeen afhankelijk van het soort bedrijf waarvoor de woningstoffeerder werkzaam is. Het leggen van vloerbedekking is aan te merken als specialistische werkzaamheden, omdat het op een goede manier leggen van vloerbedekking niet erg makkelijk is. Vloerbedekking is nog steeds een van de populairste soorten vloerbekleding, omdat vloerbedekking een warme uitstraling geeft. Vloerbedekking gaat naar gelang van de kwaliteit en gebruik van de vloerbedekking ook lang mee.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Woningstoffeerder

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Woningstoffeerder

Welke opleiding is nodig om Woningstoffeerder te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Woningstoffeerder? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Woningstoffeerder

Wat is het salaris en tarief van een Woningstoffeerder? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Woningstoffeerder in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Woningstoffeerder zijn vaak ook:

Boekhoudsoftware vergelijken voor Woningstoffeerder

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Woningstoffeerder bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl