Verlichtingsadviseur

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Verlichtingsadviseur?

Een verlichtingsadviseur is een expert op het gebied van verlichting. Dit heeft meestal niet alleen betrekking op het toepassen van verlichting maar heeft juist ook betrekking op energiemaatregelen. Als verlichtingsadviseur ben je dan ook een adviseur op het gebied van lichttoepassingen en energiemaatregelen. Welke taken en werkzaamheden een verlichtingsadviseur precies uitvoert kan verschillen per verlichtingsadviseur, omdat de werkzaamheden van een verlichtingsadviseur binnen de detailhandel of groothandel over het algemeen anders zijn dan die van een verlichtingsadviseur die bedrijven of particulieren bezoekt. Als een verlichtingsadviseur mogelijke klanten bezoekt, zoals bedrijven, gaat het in veel gevallen om alle verlichting, waarbinnen energiebesparende maatregelen meestal een grote rol spelen. Denk hierbij aan het toepassen van moderne verlichting die minder stroom verbruikt en aan bewegingsmelders, zodat lampen alleen aan gaan als dit nodig is.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Verlichtingsadviseur

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Verlichtingsadviseur

Welke opleiding is nodig om Verlichtingsadviseur te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Verlichtingsadviseur? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Verlichtingsadviseur

Wat is het salaris en tarief van een Verlichtingsadviseur? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Verlichtingsadviseur in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Verlichtingsadviseur zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl