ba6 security

Bedrijfba6 security
ProfielDeze pagina is 4466 keer bekeken.
AdresMandenmakersgilde 34
8253 HL Dronten

0657220776
ContactStuur ba6 security een bericht
Extra informatieevents

ba6 security

Profielpagina

ba6 security

Bedrijfsinformatie

Wat doen wij voor u?

Wij bekijken samen met u waar uw risco's zitten.Wij maken samen met u een zo genoemde risico analyse. Hierna gaan wij aan het werk. Naar aanleiding van deze analyse bepalen wij hoeveel mensen u nodig heeft om uw evenement, gebouw of andere beveiliging.

Wij zorgen er voor dat er dan iemand is die hier ook verstand van heeft en zich helemaal focus op uw te beveiligen klus.

Waarom BA6 Security

Wij hebben gediplomeerde beveiligers in dienst die van alle markten thuis zijn. Tevens hebben wij ook mensen in dienst die gespecialiseerd zijn in evenementenbeveiliging, artiestenbegeleiding, persoons vervoer en persoonsbeveiliging. Iedere beveiliger heeft zijn eigen specialiteit.

Ook is Ba6 Security goed gekeurd door Justitie en staat vermeld onder nummer ND3527. Tevens hebben onze werknemers geen strafblad of zijn met justitie in aanraking geweest. Voor iedere beveiligingsklus stellen wij u onze gespeciliseerde mensen tot uw beschikking. Tevens worden onze mensen intern opgeleid en met uiterste zorgvuldigheid hun specialiteit gekozen.

Enkele speerpunten van onze medewerkers zijn: Attent, alert en onopvallend zoals een beveiliger hoort te zijn.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van ba6 security

Contact

Volgen op Twitter

Stuur ba6 security een bericht

Mijnzzp.nl