Piit Vormgeving & Web

BedrijfPiit Vormgeving & Web
ProfielDeze pagina is 1830 keer bekeken.
AdresSluiskade 125
9581 JP Musselkanaal

0622308048
ContactStuur Piit Vormgeving & Web een bericht

Piit Vormgeving & Web

Bedrijfsinformatie

Aangenaam, mijn naam is Dennis Hemmen. Ik ben freelance vormgever en webdesigner. Sinds 2012 doe ik dit onder mijn bedrijfsnaam Piit Vormgeving & Web. Ik richt me vooral op de behoeftes van zzp en mkb op het gebied van vormgeving, drukwerk en webdesign en kan complete (full service) diensten leveren die vergelijkbaar zijn met die van een internet- reclame bureau maar tegen een redelijke freelance prijs. Bekijk de website van Piit.

Grafische Vormgeving & Webdesign Stadskanaal en omgeving.

Bij ondernemers uit de regio Stadskanaal kan ik persoonlijk langskomen voor een vrijblijvende offerte of adviesgesprek. Vanuit Musselkanaal lever ik een compleet aanbod in vormgeving, drukwerk en webdesign. Maar natuurlijk kan ik mijn diensten ook landelijk leveren.

WordPress Webdesign, complete websites vanaf €495,-.

Door slim gebruik te maken van WordPress CMS en (deels) voorgebouwde onderdelen kan ik zeer complete en professionele websites leveren voor een lage prijs. Ideaal voor de kleinere ondernemer en ZZPers die op zoek zijn naar een hoog kwaliteit webdesign en een vindbare website.

Vormgeving en drukwerkservice

Op zoek naar een nieuw logo of huisstijl? Ik kan u van dienst zijn met grafische vormgeving die past bij de kernwaarden van uw bedrijf. Daarnaast kan ik uw drukwerk voor uw vormgeven en af laten leveren bij uw bedrijf. De drukwerkservice bestaat uit advies, vormgeven, druk gereed aanleveren van bestanden en afleveren van drukwerk bij uw bedrijf.

Overige diensten

Ik kan eveneens een interessant aanbod leveren in social media advies en ontwerp. En kan een online advertentiecampagne voor u opzetten. Aan bedrijven uit de regio Oost Groningen bied ik product en bedrijfs- fotografie.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Piit Vormgeving & Web

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Piit Vormgeving & Web een bericht

Mijnzzp.nl