Team Mijnzzp

Boost Your Website

Wil je je website een flinke SEO boost geven? Zoek dan niet verder, want wij kunnen je helpen! Wij plaatsen voor verschillende marketingbureaus gesponsorde content op onze website. Hierdoor kun je eenvoudig een betere positie behalen in de zoekresultaten van Google. Linkbuilding is belangrijk voor de vindbaarheid van je website. Wanneer je website hoger in de zoekresultaten staat, krijg je meer bezoekers en mogelijk ook meer klanten. Wij richten ons vooral op de zakelijke doelgroep en zorgen ervoor dat je artikel op de juiste manier geplaatst wordt.

Inhoudsopgave
Jouw online vindbaarheid verbeteren?
Voordeel van advertorials en linkbuilding?
Linkbuilding samenwerking gezocht?
Onze zakelijke onderwerpen:
Nemen jullie alle onderwerpen op?
Wat kost het?

Jouw online vindbaarheid verbeteren?

Het krijgen van meer exposure met je website is niet makkelijk. Zeker niet wanneer je net bent begonnen met je eigen bedrijf of online shop. Je hebt vast wel eens gehoord van linkbuilding, maar weet niet precies wat dit is of hoe dit werkt. Linkbuilding is simpel gezegd het binnenhalen van waardevolle backlinks naar je website. Dit kan op verschillende manieren, maar wij doen dit vooral door middel van advertorials. Advertorials zijn teksten die geschreven worden met het doel om reclame te maken voor een bepaald product of bedrijf, maar dan op een natuurlijke manier.

Voordeel van advertorials en linkbuilding?

Advertorials zijn een goede manier om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen. Je kunt er eenvoudig je doelgroep mee bereiken en ze informeren over wat je aanbiedt. Linkbuilding is daarnaast belangrijk voor de vindbaarheid van je website. Vanzelfsprekend is het wel belangrijk om voor kwalitatieve linkbuilding te kiezen. Ook is het belangrijk om alleen gebruik te maken van authentieke en unieke teksten.

Linkbuilding samenwerking gezocht?

Wij werken samen met verschillende marketingbureaus en linkbuilding bureaus. Wij ontzorgen het gehele proces en zorgen ervoor dat je advertorial geplaatst wordt. Hierdoor hoef je je niet druk te maken over de technische kant en kun je jouw tijd steken in het schrijven van een goed artikel. Ook hoef je hierdoor niet steeds te zoeken naar een geschikte website waar je gesponsorde content geplaatst kan worden. Wij nemen deze zoektocht graag uit handen.

Onze zakelijke onderwerpen:

Nemen jullie alle onderwerpen op?

Wij nemen alleen onderwerpen op die passen binnen onze website. Wij hebben een zakelijke doelgroep en plaatsen daarom alleen gesponsorde content die interessant is voor deze doelgroep. Wanneer je onderwerp niet op onze website staat, kun je dit altijd aan ons voorleggen. Wij bekijken dan of het mogelijk is om dit onderwerp op te nemen. In de meeste gevallen publiceren wij een toegezonden artikel binnen een werkdag.

Wat kost het?

Wij hanteren een vaste vergoeding per gesponsord artikel. Wanneer je interesse hebt in gesponsorde content op onze website, kun je contact met ons opnemen. Wij sturen je dan een prijsopgaaf en aanvullende voorwaarden toe.

Mijnzzp.nl