Team Mijnzzp

Zelfstandig ondernemers

Ben je op zoek naar reclamemogelijkheden (branded content) op een website die dagelijks duizenden unieke bezoekers ontvangt? Dan is Mijnzzp.nl dé plek voor jou! Wij zijn hét platform voor zelfstandig ondernemers in Nederland en bieden dagelijks nieuws, tips en wetenswaardigheden aan onze bezoekers. Onze advertorials worden opgenomen met de aanvulling "in samenwerking met".

Doelgroep: zelfstandig ondernemers

Mijnzzp.nl is één van de grootste platforms voor zelfstandig ondernemers in Nederland. Wij bereiken dagelijks steeds meer bezoekers en bieden deze bezoekers relevant nieuws. Dit zijn vooral onderwerpen die aansluiten op de interesses van zelfstandig ondernemers. Denk hierbij aan onderwerpen als financiering, marketing en sales, administratie en boekhouding, kantoor, mobiliteit, wet- en regelgeving en aan online dienstverlening.

Artikelmarketing zelfstandig ondernemers

Vandaag de dag is artikel marketing (ook wel bekend als advertorial) een onmisbaar onderdeel van je content marketing strategie. Een advertorial is een vorm van betaalde reclame, maar in plaats van dat je simpelweg een product of dienst aanprijst, schrijf je een interessant en informatief artikel over een bepaald onderwerp. Hierdoor kun je nieuwe leads genereren en jouw product of dienst op een positieve manier onder de aandacht brengen bij je doelgroep. Daarnaast ben je hierdoor ook actief aan het linkbuilden.

Waarom is linkbuilding belangrijk?

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO (zoekmachineoptimalisatie). Het doel van linkbuilding is het verkrijgen van externe links naar je website. Dit kan in de vorm van een tekstlink, banner of button zijn. Hoe meer kwalitatieve backlinks je hebt, hoe beter jouw website zal scoren in de zoekresultaten van Google. Dit betekent dat je website makkelijker gevonden zal worden door jouw doelgroep.

Mijnzzp.nl en artikelmarketing

Op Mijnzzp.nl kun je terecht voor verschillende soorten advertorials. Wij hebben een groot netwerk van zelfstandig ondernemers en kunnen je helpen met het bereiken van jouw doelgroep. Bovendien is Mijnzzp.nl een hoogwaardige website met een hoge PageRank (PR) en Trust Flow (TF). Dit betekent dat het artikel en daarmee je website snel geïndexeerd zal worden door zoekmachines. Wij richten ons vooral op zzp'ers, freelancers en het mkb.

Nemen jullie alle onderwerpen op?

Nee, bepaalde onderwerpen zijn niet interessant voor onze bezoekers of passen niet binnen het kader van Mijnzzp.nl. Wij behouden ons het recht voor om advertorials te weigeren die niet aansluiten op de interesses van onze bezoekers of die niet binnen het kader van de website passen.

Interesse?

Als je interesse hebt in een advertorial op Mijnzzp.nl, neem dan contact op met onze redactie. Wij helpen je graag verder!

Mijnzzp.nl