Team Mijnzzp

Zelfstandig ondernemers

Ben je op zoek naar online marketing reclamemogelijkheden (branded content) op een website die dagelijks duizenden unieke bezoekers ontvangt? Dan is Mijnzzp.nl dé plek voor jou! Wij zijn hét platform voor zelfstandig ondernemers in Nederland en bieden dagelijks nieuws, tips en wetenswaardigheden aan onze bezoekers. Een redactioneel artikel helpt je om ondernemers en andere mensen te bereiken die mogelijk geïnteresseerd zijn in je product of dienst. Dit zijn vaak zzp'ers die beschikken over een eenmanszaak. Vanzelfsprekend staan wij ook relevante links in de content toe. Onze advertorials worden opgenomen met de aanvulling "in samenwerking met".

Doelgroep: zelfstandig ondernemers (zzp'er)

Kantoor zzpMijnzzp.nl is één van de grootste platforms voor zelfstandig ondernemers in Nederland. Wij bereiken dagelijks veel bezoekers en bieden onze bezoekers relevant nieuws. Dit zijn vooral onderwerpen die aansluiten op de interesses van zzp'ers. Denk hierbij aan onderwerpen als financiering, marketing en sales, administratie en boekhouding, kantoor, mobiliteit, wet- en regelgeving en aan online dienstverlening.

Branded content zzp

Online marketingplan bedenkenBranded content of artikel marketing door middel van een goede advertorial kan zeer effectief zijn. Een advertorial schrijven doen wij overigens niet. We hebben onvoldoende tijd om zelf storytelling toe te passen voor verschillende artikelen. Er zijn binnen Nederland ruimt 1,2 miljoen mensen werkzaam als zelfstandige zonder personeel en dit is dus een grote doelgroep. De afkorting zzp staat overigens voor zelfstandige zonder personeel (voor wie dat niet weet).

Artikelmarketing zelfstandig ondernemers

Vandaag de dag is artikel marketing (ook wel bekend als advertorial) een onmisbaar onderdeel van je content marketing strategie. Een advertorial is een vorm van betaalde reclame, maar in plaats van dat je simpelweg een product of dienst aanprijst, schrijf je een interessant en informatief artikel over een bepaald onderwerp gericht op de zzp'er. Hierdoor kun je nieuwe leads genereren en jouw product of dienst op een positieve manier onder de aandacht brengen bij je doelgroep. Daarnaast ben je hierdoor ook meteen actief aan het linkbuilden.

Waarom is linkbuilding belangrijk?

KettingLinkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO (zoekmachineoptimalisatie). Het doel van linkbuilding is het verkrijgen van externe links naar je website. Dit kan in de vorm van een tekstlink, banner of button zijn. Hoe meer kwalitatieve backlinks je hebt, hoe beter jouw website zal scoren in de zoekresultaten van Google. Dit betekent dat je website makkelijker gevonden zal worden door jouw doelgroep.

Mijnzzp.nl en artikelmarketing

Op Mijnzzp.nl kun je terecht voor verschillende soorten advertorials. Wij hebben een groot netwerk van zelfstandig ondernemers en kunnen je helpen met het bereiken van jouw doelgroep. Bovendien is Mijnzzp.nl een hoogwaardige website met een hoge PageRank (PR) en Trust Flow (TF). Dit betekent dat het artikel en de bijbehorende website snel geïndexeerd worden door zoekmachines. Wij richten ons vooral op zzp'ers, freelancers en het mkb.

Nemen jullie alle onderwerpen op?

Sommige onderwerpen zijn niet interessant voor onze bezoekers of passen niet binnen het kader van Mijnzzp.nl. Wij behouden ons het recht voor advertenties te weigeren die niet aansluiten op de interesses van onze bezoekers of die niet binnen het kader van de website passen. Dit betreft vooral de zelfstandig ondernemer en freelancer voor mogelijke opdrachten en oriënterende bezoekers in het algemeen.

Aan het schrijvenWij hebben dagelijks veel zzp'ers en freelancers die onze website bezoeken. Dit kunnen natuurlijk ook mensen zijn die nog in loondienst zijn en nadenken over het starten als zzp'er met hun aanstaande eigen onderneming. Er stappen jaarlijks veel mensen over van loondienst naar zelfstandig ondernemer. Deze startende ondernemers zijn vaak op zoek naar specifieke informatie. Denk bijvoorbeeld aan hun zoektocht naar manieren om aan meerdere opdrachtgevers te komen als zzp'er.

Interesse in artikel marketing?

Man aan het werk laptopAls je interesse hebt in een advertorial op Mijnzzp.nl gericht op het zelfstandig ondernemerschap, neem dan contact op met onze redactie voor meer beschikbare informatie. Wij helpen je graag verder! Het ook mogelijk om linkbuilding in de beroepen toe te passen. Dit kan voor de zzp'er en freelancer ook interessant zijn.

Mijnzzp.nl