Reisadviseur

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Reisadviseur?

Een reisadviseur kan mensen op verschillende manieren helpen met betrekking tot hun vakantie. Zo kan de adviseur helpen met het uitstippelen van een route en de gewenste accommodaties tijdens de reis. Vooral als het om een reis gaat met veel verschillende locaties kan het nogal eens handig zijn om van te voren goed uit te zoeken op welke manier men het beste kan reizen. Als reisadviseur ben je dan ook een belangrijke adviseur voor klanten bij het samenstellen van een vakantie die meestal niet zomaar te koop is. Daarnaast bestaan er verschillende soorten vakanties die gericht kunnen zijn op bepaalde activiteiten of gericht kunnen zijn op een bepaalde doelgroep. Het is dus erg belangrijk dat je als reisadviseur beschikt over organisatietalent, omdat het samenstellen van een vakantie complex kan zijn.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Reisadviseur

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Reisadviseur

Welke opleiding is nodig om Reisadviseur te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Reisadviseur? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Reisadviseur

Wat is het salaris en tarief van een Reisadviseur? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Reisadviseur in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl