Reisleider

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Reisleider?

Een reisleider is iemand die maar beter geen last kan hebben van heimwee, omdat deze doorgaans voor een langere in buitenland zal zijn. De reisbegeleider werkt dan vaak voor een bepaalde organisatie om daar te plekke de gasten te kunnen begeleiden. In de meeste gevallen woont de reisleider eigenlijk gewoon in het land waar hij werkzaam is en komt men eerder alleen naar Nederland in de winter. De meeste mensen die op vakantie gaan weten wel hoe een reisleider werkt. Het begint vaak al met het opwachten op de luchthaven en de begeleiding naar het hotel, en meestal de volgende dag een gesprek in de hal met alle mogelijkheden en wat zeker wel en wat zeker niet te doen.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Reisleider

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Reisleider

Welke opleiding is nodig om Reisleider te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Reisleider? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Reisleider

Wat is het salaris en tarief van een Reisleider? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Reisleider in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl