Verkeersregelaar

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Verkeersregelaar ?

Een verkeersregelaar is verantwoordelijk voor tijdelijke verkeersmaatregelen zodat er geen ongelukken of opstoppingen ontstaan. Dit is meestal het geval als er werkzaamheden aan de weg uitgevoerd worden of omdat er bijvoorbeeld een groot evenement gehouden wordt, waardoor het lokaal erg druk kan zijn op de weg. Verkeersregelaars worden tegenwoordig steeds vaker ingezet door gemeentes of wegbeheerders om het lokale verkeer te begeleiden zodat er een onnodige verkeersopstoppingen of ongelukken ontstaan. Veiligheid speelt een grote rol tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Tijdens wegwerkzaamheden is het vaak onduidelijk hoe de verkeersstromen precies lopen. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren voor de werklieden en andere mensen.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Verkeersregelaar

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Verkeersregelaar

Welke opleiding is nodig om Verkeersregelaar te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Verkeersregelaar ? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Verkeersregelaar

Wat is het salaris en tarief van een Verkeersregelaar ? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Verkeersregelaar in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl