Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Camerabewakingsspecialist?

Een camerabewakingsspecialist is gespecialiseerd in beveiligingscamera's en cameratechnieken met betrekking tot de beveiliging van goederen en/of mensen. Een goed beveiligingssysteem kan voor een belangrijk deel bijdragen aan de beveiligingsmaatregelen die genomen kunnen worden. Door het toepassen van een goed camerasysteem kan ongewenst bezoek buitengehouden worden of worden diefstallen en overvallen voorkomen. Bij het toepassen van beveiligingscamera's is goed advies belangrijk, omdat de kwaliteit van de beelden meestal een grote rol spelen als mogelijk bewijs dat is opgenomen door de camera's. Een camerabewakingsspecialist is meestal een allround beveiligingsadviseur die ook beveiligingscamera's verkoopt en monteert. Een goed camerasysteem draagt voor een belangrijk deel bij aan de diverse preventiemaatregelen die tegenwoordig genomen kunnen worden.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Camerabewakingsspecialist

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Camerabewakingsspecialist

Welke opleiding is nodig om Camerabewakingsspecialist te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Camerabewakingsspecialist? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Camerabewakingsspecialist

Wat is het salaris en tarief van een Camerabewakingsspecialist? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Camerabewakingsspecialist in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Camerabewakingsspecialist zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl