Directiesecretaresse

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Directiesecretaresse?

Een directiesecretaresse is verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden, zoals notuleren, het ontvangen van bezoek, het bijhouden agenda, het verzorgen van correspondentie, het voorbereiden van vergaderingen en het verzorgen van een lunch. Daarnaast zijn er voldoende andere werkzaamheden denkbaar, zoals administratieve werkzaamheden. Welke taken een directiesecretaresse precies heeft kan per werkgever verschillen, omdat de functie  directiesecretaresse in veel bedrijven voorkomt. Als directiesecretaresse ondersteun je over het algemeen managers of de directie van een bedrijf of organisatie. Een belangrijk verschil met een secretaresse is dat een directiesecretaresse vaak te maken krijgt met vertrouwelijke informatie. Om deze reden worden er vaak extra eisen gesteld aan de functie, zoals een geheimhoudingsplicht.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Directiesecretaresse

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Directiesecretaresse

Welke opleiding is nodig om Directiesecretaresse te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Directiesecretaresse? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Directiesecretaresse

Wat is het salaris en tarief van een Directiesecretaresse? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Directiesecretaresse in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Directiesecretaresse zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl