Marktonderzoeker

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Marktonderzoeker?

Een marktonderzoeker is een specialist in marktonderzoeken. Veel bedrijven maken gebruik van marktonderzoekers, omdat het nu eenmaal belangrijk is om te begrijpen waar nu precies behoefte aan is bij het bedrijf. Het beroep marktonderzoeker is zeer breed te noemen en kan in alle branches toegepast worden. Een marktonderzoeker kan bijvoorbeeld ingezet worden om de klantvriendelijkheid van een bedrijf te toetsen of om een bepaalde dienst of product te onderzoeken. Alle verzamelde gegevens zullen door de marktonderzoeker zorgvuldig geanalyseerd worden en overlegd worden aan de directie van het bedrijf, met aanbevelingen. Een marktonderzoeker is doorgaans werkzaam voor een reclamebureau of marktonderzoeksbureau. Een andere benaming voor een marktonderzoeker kan ook zijn marketinganalist.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Marktonderzoeker

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Marktonderzoeker

Welke opleiding is nodig om Marktonderzoeker te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Marktonderzoeker? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Marktonderzoeker

Wat is het salaris en tarief van een Marktonderzoeker? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Marktonderzoeker in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl