Sales Professionals

BedrijfSales Professionals
ProfielDeze pagina is 74 keer bekeken.
AdresKwaakhaven 67
2341 NX Oegstgeest
ContactStuur Sales Professionals een bericht

Sales Professionals

Profielpagina

Sales Professionals

Bedrijfsinformatie

SALES PROFESSIONALS

Callcenter thuiswerk voor ZZP'ers

Wil jij veel geld verdienen, zelf je werktijden bepalen en werken vanuit huis of op kantoor? Je kan zelfs vanuit het buitenland* werken, het enige wat je dan voor deze thuiswerk vacature nodig hebt, naast dat je voldoet aan alle functie-eisen, is een snelle internet verbinding.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken voor de vacature telemarketeer gedreven salesprofessionals met de juiste inzet, discipline en vastberadenheid, die niet snel opgeven en steeds maar weer op hun best willen presteren.

Kennis en ervaring
Als je nog weinig ervaring hebt als telemarketeer gaan wij jou in de beginperiode van de samenwerking begeleiden. Als jij maar wel over een goede telefoonstem, de juiste inzet, en een flinke dosis doorzettingsvermogen beschikt. Voor het uitvoeren van opdrachten nadat je hebt gesolliciteerd op een van de telemarketing vacatures moet je wel eerst certificaten behalen zodat je voldoet aan de wet en regelgeving telemarketing en over de benodigde kennis beschikt om de opdrachten naar perfectie uit te voeren.

Zelfstandig ondernemerschap
Het is geen probleem als je nog geen zelfstandig ondernemer bent, als je maar bereid bent om je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel als zelfstandig ondernemer.

Je bepaalt je eigen succes
Als telemarketeer weet je als geen ander een nee om te buigen in een ja, dit natuurlijk wel altijd met respect voor de klant. Jouw kracht zit 'm in de combinatie van marktkennis, daadkracht en inlevingsvermogen. Je weet precies waarover je praat en je begrijpt wat een klant zoekt of waar de klant behoefte aan heeft want jij schaart je onder de beste Sales Professionals van Nederland.

Je bent eigen baas
Je gaat als zelfstandig ondernemer, en alle voordelen die dit met zich meebrengt, telemarketing opdrachten uitvoeren voor de állerbeste callcenter thuiswerk organisatie voor zzp-ers om mee samen te werken. Met campagnes van adverteerders waarvoor jij wilt verkopen. Dat zijn A-merken met landelijke reclamecampagnes die heel Nederland kent.

Opdrachten van A-merken
Het kunnen campagnes zijn die jou aanspreken, omdat jij ze zelf een warm hart toedraagt. Hierdoor heb jij net dat streepje voor, want je kunt jouw passie beter overbrengen. Denk bijvoorbeeld aan opdrachten van Cordaid, Dokters van de Wereld of het Wereld Kanker Onderzoek Fonds. Maar misschien heb je wel meer affiniteit met media en kies je ervoor om voor de Telegraaf of de NRC opdrachten uit te voeren. Je kan er ook voor kiezen om opdrachten voor energieleveranciers als Essent, Energiedirect of Van de Bron uit te gaan voeren. Je moet dan wel heel goed weten wat er speelt in de energiemarkt en een échte doorzetter zijn.

Werken vanuit huis of op kantoor
Je bepaalt zelf waar je werkt, of je nu het callcenter werk vanuit huis doet of op één van de vestigingen in Amsterdam, Eindhoven of Groningen. Op deze vestigingen ontmoet je ook andere freelance telemarketeers waarmee je kunt sparren en nieuwe ideeën kunt opdoen.

Communicatieplatform en faciliteiten
Om te waarborgen dat alle telemarketeers hun uiterste best doen om elke lead zo goed mogelijk op te volgen moet er wekelijks tegen geringe kosten een licentie worden afgenomen om het communicatieplatform te kunnen gebruiken. Deze kosten vallen in het niet met de omzet die je per week gaat realiseren maar is wel een stok achter de deur om er voor te zorgen dat je uren gaat maken. Met deze licentie mag je ook op alle vestigingen zonder extra kosten van de catering faciliteiten gebruik maken en is er tevens een werkplek voor je aanwezig als je liever op kantoor werkt dan callcenter vanuit huis.

Bij presteren hoort waarderen
Je wordt goed beloond voor al je harde werk. Gemiddeld verdien je tussen de €50 en €70 per uur dus met een paar uurtjes per dag kun je al snel zo’n €1.000 per week omzetten. Maar als je 40 uur per week aan de slag gaat dan is €2.500 of meer ook zeker te realiseren. Je facturen worden voor je opgesteld en worden iedere week uitbetaald. Met de juiste inzet en gedrevenheid is “the Sky the Limit”.

Functie-eisen

Inschrijving of bereidheid om je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel als zelfstandige ondernemer;

Inschrijving of bereidheid om je in te schrijven bij CIRE (alleen nodig voor promotie van energieleveranciers);

Een geldige VOG voor telemarketing of bereidheid deze aan te vragen;

Een prettige telefoonstem en een zelfstandige werkhouding;

Ervaring als telemarketeer van 1 jaar of meer is een pre;

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;

Een eigen laptop en een goede headset;

Empathie en doorzettingsvermogen;

Goed kunnen luisteren.

Het werken met persoonsgegevens van Nederlanders in het buitenland is niet in alle gevallen zomaar toegestaan. Regels hierover worden bepaald in Europese Privacywetgeving (de AVG). Voor meer details: www.salesprofessionals.eu

Beroep(en)

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Sales Professionals een bericht

Mijnzzp.nl