RobbieZ-Media

BedrijfRobbieZ-Media
ProfielDeze pagina is 4921 keer bekeken.
AdresTollensstraat 27
2712 EG Zoetermeer

06-24133029
ContactStuur RobbieZ-Media een bericht
Extra informatieAanbiedingen

RobbieZ-Media

Profielpagina

RobbieZ-Media

Bedrijfsinformatie

RobbieZ-Media, van Trouw tot Rouw Fotografie, en alles ertussen!

Mijn naam is Rob van Linden (‘69), ik heb van mijn twee hobby's, fotografie en ICT mijn werk gemaakt. Ik ben al vroeg in aanraking gekomen met analoge fotografie dankzij mijn vader en ben zo doorgerold in de digitale fotografie. Om het fotograferen professioneel te onderbouwen ben ik de fotovakopleiding gaan doen bij de Stichting Nederlandse Fotovakschool te Rotterdam en heb deze in 2009 met succes afgerond.

Na vele jaren ervaring in de ICT, begonnen in het “commodore/amiga” tijdperk, waar ik veel ervaring en kennis van computers, netwerken en software heb opgedaan en dit nu dan ook heel goed in de praktijk tijdens mijn werk kan toepassen. RobbieZ-Media is opgericht in 2007 en sinds dien ben ik actief als freelancer/zzp'er die met grote PASSIE zijn werk uitvoert en weet hoe ik het beeld van een klant kan omzetten in een foto, presentatie of grafisch vorm te geven.

Reclamewerk, Design, digitale(beeld)bewerkingen, website support, Interieurfotografie, portretten, bruiloften, feesten, recepties en foodfotografie.

Voor Rouwreportages kunnen ook afscheidsfoto's geretoucheerd worden en/of een interactieve uitvaart op dvd.

Bel of mail me voor vragen!

Voor alles is een oplossing!

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van RobbieZ-Media

Contact

Stuur RobbieZ-Media een bericht

Mijnzzp.nl