Bosch Car Service Multimerk

BedrijfBosch Car Service Multimerk
ProfielDeze pagina is 711 keer bekeken.
AdresDe Roef 8
9206AK Drachten

0512511335
ContactStuur Bosch Car Service Multimerk een bericht

Bedrijfsinformatie

Multimerk is een autobedrijf in Drachten (Friesland) dat aangesloten is bij Bosch Car Service. Wij onderhouden en repareren alle auto's van alle merken. 

BETER DAN DE DEALER

Persoonlijk, betrokken en behulpzaam. Dat zijn de steekwoorden waarmee Multimerk wordt omschreven door onze klanten. En dat is niet voor niets want wij werken er al sinds jaar en dag aan om jouw persoonlijke autobedrijf te zijn! Klein begonnen en inmiddels de grootste onafhankelijke aanbieder in onderhoud en reparaties in Drachten en omstreken.

EXCLUSIEVE BEDRIJFSWAGENS

Bij Multimerk begrijpen we dat een bedrijfswagen meer is dan slechts een ‘bouwvakkersbusje’. Wij ondernemers willen nu eenmaal de perfecte eerste indruk maken. Kwaliteit mag wat kosten. Multimerk is dé autoriteit in premium bedrijfswagens en hanteert een select aanbod van de meest aantrekkelijke en sportiefste bedrijfswagens.

Specialisatie in Duitse automerken

Multimerk specialiseerde zich vanaf de oprichting in de Duitse automerken: Volkswagen, Audi, Mercedes en BMW. Deze specialisatie werd gecommuniceerd door de slogan: ‘Multimerk, uw beste Duitse autovriend’.

Maar na verloop van tijd werd Multimerk ook opgemerkt door bezitters van niet-Duitse auto’s. De persoonlijke, deskundige en betaalbare manier van werken steeg in populariteit!

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Bosch Car Service Multimerk

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Bosch Car Service Multimerk een bericht

Mijnzzp.nl