Rioleringsspecialist

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Rioleringsspecialist?

Een rioleringsspecialist is gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en ontstoppen van rioleringen. In Nederland zijn er veel speciale riolering ontstoppingsbedrijven te vinden, die mensen helpen met hun rioleringsproblemen. Het komt regelmatig voor dat rioleringen verstopt raken door verschillende oorzaken. Een ontstoppingsbedrijf is gespecialiseerd in het verhelpen van de verstopping. In de meeste gevallen betekent dit dat het ontstoppingsbedrijf met een speciale hogedrukreiniger de riolering zal ontstoppen. Daarnaast kunnen kleine ontstoppingen meestal opgelost worden door het gebruik van een speciale veer. Welke methode het ontstoppingsbedrijf zal gebruiken is meestal afhankelijk van de soort leiding en de soort verstopping. Als het nodig mocht zijn kan een ontstoppingsbedrijf ook met een camera de riolering bekijken, om te bekijken wat nu de precies de oorzaak is van de verstopping. Een camera zal meestal toegepast worden om de oorzaak te achterhalen bij herhaaldelijke verstopping.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Rioleringsspecialist

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Rioleringsspecialist

Welke opleiding is nodig om Rioleringsspecialist te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Rioleringsspecialist? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Rioleringsspecialist

Wat is het salaris en tarief van een Rioleringsspecialist? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Rioleringsspecialist in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl