Team Mijnzzp

Wat doet een Beleggingsspecialist vastgoed?

Een beleggingsspecialist vastgoed is een investeerder, belegger of adviseur, die beschikt over specifieke kennis op het gebied van vastgoed. Dit met het doel om rendement te behalen op eigen vermogen, door het genereren van verhuurinkomsten of door het verhandelen van vastgoed. Er zijn veel bedrijven die beleggen in vastgoed, maar ook veel particulieren, die vastgoedbeleggingen bezitten met het doel rendement te behalen op eigen vermogen. Een beleggingsspecialist vastgoed kent de markt goed en beschikt meestal over een groot netwerk. Het netwerken is binnen de vastgoedwereld belangrijk om in aanmerking te komen voor geschikte beleggingspanden. Wat een beleggingsspecialist vastgoed precies doet kan verschillen per beleggingsspecialist, omdat een beleggingsspecialist alleen kan bemiddelen of juist zelf een vastgoedbezitter is. Het beroep beleggingsspecialist vastgoed hoeft geen betrekking te hebben op makelaars of bedrijfsmakelaars, omdat er veel meer specialisten te bedenken zijn die te maken kunnen hebben met vastgoedbeleggingen. Een beleggingsspecialist vastgoed kan bijvoorbeeld ook een investeringsmaatschappij of particulier zijn, die beschikt over specifieke kennis. In de meeste gevallen betreft dit wel professionele organisaties, die beschikken over kennis en ervaring binnen de vastgoedmarkt. Als beleggingsspecialist vastgoed is het belangrijk dat je bekend bent met alle soorten vastgoed en de mogelijkheden, die het vastgoed bieden met betrekking tot verhuuropbrengsten en verkoopopbrengsten. De verhuuropbrengsten en verkoopopbrengsten zijn sterk afhankelijk van het soort vastgoed, de locatie en de eventuele huurders. De locatie van vastgoed is eigenlijk de belangrijkste factor in de verhuuropbrengst of de verkoopopbrengst. In Nederland wordt vaak gesproken in de termen A1 of B1 locatie als het winkelpanden betreft. Bijna iedere stad heeft een plattegrond, die aangeeft welke winkelstraat in welke klasse valt.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Beleggingsspecialist vastgoed

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Salaris en tarief van een Beleggingsspecialist vastgoed

Wat is het salaris en tarief van een Beleggingsspecialist vastgoed? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Beleggingsspecialist vastgoed in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudprogramma vergelijken Beleggingsspecialist vastgoed

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Beleggingsspecialist vastgoed bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl