Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Groothandelaar (bouwsector)?

Een groothandel is een commerciële onderneming die voor eigen rekening en risico goederen verhandelt. De goederen die ingekocht worden zijn buiten het eigen bedrijf gemaakt. De goederen worden aan andere ondernemingen verkocht. Een groothandel kan men zien als een soort tussenhandel. De groothandel kan over de hele wereld zoeken naar lucratieve handel. Dit kunnen allerlei zaken zijn als dagelijkse benodigdheden of trendy producten. De inkoop is een van de belangrijkste taken voor de groothandel. Vaak kopen dit soort bedrijven groot in zodat ze meer marge kunnen halen op de goederen die ze verkopen.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Groothandelaar (bouwsector)

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Groothandelaar (bouwsector)

Welke opleiding is nodig om Groothandelaar (bouwsector) te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Groothandelaar (bouwsector)? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Groothandelaar (bouwsector)

Wat is het salaris en tarief van een Groothandelaar (bouwsector)? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Groothandelaar (bouwsector) in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Groothandelaar (bouwsector) zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl