Actuaris

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Actuaris?

De taken die een actuaris c.q. verzekeringsdeskundige uitvoert kunnen nogal uiteenlopen en zijn mede afhankelijk van het soort bedrijf waar de werkzaamheden worden uitgevoerd. Maar over het algemeen bepalen actuarissen wat de kans is op bepaalde risico's zoals branden, stormen en andere schades die zich kunnen voordoen. Bovendien stellen ze de financiële consequenties vast die deze risico's met zich brengen. Verzekeringen hebben alles met particuliere en zakelijke contacten te maken. Het is daarom in dit vak erg belangrijk dat men over goede communicatieve en commerciële vaardigheden beschikt. Ook klantgericht en resultaatgericht werken is erg belangrijk in het vak. Een actuaris c.q. verzekeringsdeskundige hoeft zijn werkzaamheden niet alleen op kantoor uit te voeren maar zal ook vaak de weg op moeten om klanten thuis te bezoeken.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Actuaris

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Actuaris

Welke opleiding is nodig om Actuaris te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Actuaris? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Actuaris

Wat is het salaris en tarief van een Actuaris? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Actuaris in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl