Cateringmedewerker

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Cateringmedewerker?

Een cateringmedewerker kan verantwoordelijk zijn voor verschillende werkzaamheden, wat meestal afhankelijk is van de soort werkgever. Als cateringmedewerker kan je werkzaam zijn voor een cateringbedrijf of voor een groot bedrijf met een eigen cateringafdeling. In dit laatste geval spreekt men ook wel van bedrijfscatering. Als cateringmedewerker werk je vaak in een team met andere medewerkers onder toezicht van een leidinggevende, zoals een cateringbeheerder. De werkzaamheden kunnen bij verschillende soorten bedrijven uitgevoerd worden, zoals bij een cateringbedrijf, een hotel, een zorginstelling of voor een overheidsinstelling. Het beroep vraagt nogal wat flexibiliteit en doorzettingsvermogen, omdat je als cateringmedewerker op verschillende locaties ingezet kan worden. Het allerbelangrijkste als cateringmedewerker is het klaar staan voor de gasten, zodat ze hun drankjes en eten krijgen.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Cateringmedewerker

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Cateringmedewerker

Welke opleiding is nodig om Cateringmedewerker te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Cateringmedewerker? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Cateringmedewerker

Wat is het salaris en tarief van een Cateringmedewerker? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Cateringmedewerker in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl