Hydrauliek monteur

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Hydrauliek monteur?

Een hydrauliek monteur maakt en onderhoudt hydraulische systemen. Hydrauliek is een aandrijftechniek, die mogelijk is door het gebruik van vloeistof die onder hoge druk zijn werk doet. Tegenwoordig kom je deze techniek overal tegen. Het onderhouden en opbouwen van een hydraulisch systeem is aan te merken als specialistenwerk, omdat hydraulische systemen behoorlijk complex kunnen zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ingewikkelde industriële systemen, die draaien op hydrauliek. Hydraulische systemen zoals die voorkomen bij mobiele werktuigen vallen doorgaans onder de simpele systemen. Een groot voordeel van hydrauliek is dat de krachten die dit systeem kan opkweken groot zijn. Een relatief kleine machine kan grote krachten verwerken. Een nadeel van hydrauliek is dat het nog wel eens wil lekken.

Lees verder...

Opleiding tot Hydrauliek monteur

Welke opleiding is nodig om Hydrauliek monteur te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Hydrauliek monteur? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Hydrauliek monteur

Wat is het salaris en tarief van een Hydrauliek monteur? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Hydrauliek monteur in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl