Betonboorder

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Betonboorder?

Een betonboorder is een beroep dat vaak samengaat met een sleuvenfrezer. Een betonboorder kan op verschillende manieren ingeschakeld worden door een opdrachtgever zoals wanneer er een  nieuwe keuken geplaatst dient te worden. Vaak moet er ergens een gat geboord worden om een afvoer door te kunnen laten lopen. Dit kan zijn voor een afzuigkap of andere zaken. Wanneer het om kleine gaten gaat die niet al te diep hoeven worden te geboord dan kan de betonboorder dit nog wel uit de hand doen. Echter wanneer het om grote gaten gaat zal de betonboorder de machine vastboren aan de gevel of vloer. Er komen zo veel krachten op de boormachine te staan dat de betonboorder zijn polsen kan breken als de machine los schiet.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Betonboorder

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Betonboorder

Welke opleiding is nodig om Betonboorder te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Betonboorder? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Betonboorder

Wat is het salaris en tarief van een Betonboorder? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Betonboorder in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl