Tandarts

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Tandarts ?

Een tandarts is gespecialiseerd op het gebit en de mond en alles wat daar mee te maken heeft. Naast het behandelen van mogelijke gebitsproblemen heeft de tandarts ook een belangrijke adviserende rol voor patiënten. De werkzaamheden van de tandarts zijn voor iedereen belangrijk, omdat een slecht verzorgd gebit grote problemen kan veroorzaken. De meeste mensen gaan dan ook minimaal twee keer per jaar naar de tandarts om hun gebit in een goede gezondheid te houden. Zoals eerder omschreven speelt de tandarts ook een belangrijke adviserende rol, zoals het adviseren hoe iemand zijn mond schoon kan houden om problemen te voorkomen.

Lees verder...

Opleiding tot Tandarts

Welke opleiding is nodig om Tandarts te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Tandarts ? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Tandarts

Wat is het salaris en tarief van een Tandarts ? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Tandarts in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl