Kok

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Kok?

Een kok kan in verschillende soorten horecazaken zijn of haar werkzaamheden uitvoeren, zoals in een restaurant, lunchroom of hotel. Een restaurant hoeft niet perse een zelfstandig opererende onderneming te zijn, omdat restaurants vaak opgenomen zijn binnen een groter geheel, zoals een pretpark, hotel, winkel, verzorgingshuis of bedrijfspand. Als kok kan je dan ook voor verschillende soorten bedrijven werkzaam zijn, maar ben je natuurlijk wel werkzaam binnen de horeca afdeling van een organisatie. Als kok heb je een grote verantwoordelijkheid omdat het vak van een kok verder gaat dan het alleen goed kunnen koken. Hygiëne en de beleving van de gasten die ontspannen uit eten willen gaan zijn zeker net zo belangrijk als het koken. Daarnaast werk je als kok zelden alleen, en heb je vaak met een heel team van mensen te maken.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Kok

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Kok

Welke opleiding is nodig om Kok te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Kok? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Kok

Wat is het salaris en tarief van een Kok? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Kok in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Kok zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl