Zonder moeten op blote voeten Rouw en verlies coaching

In mijn ROUW, KAPPEN NOU! coaching traject begeleid ik jou op jouw reis naar een positieve mindset tijdens jouw rouwproces. Hier draait alles om jouw verhaal, met alle emoties die daarbij komen kijken. Maar weet je, de focus ligt altijd op jouw toekomst, op wat er voor je ligt!

Tijdens onze sessies krijg je alle ruimte om jouw hart te luchten, om te voelen en te ervaren wat er in jou leeft. En geloof me, dat is helemaal oké. Maar we gaan verder dan dat. Samen zetten we die negatieve gedachten om in positieve krachten. We stellen nieuwe doelen op, doelen die passen bij jouw pad naar herstel en groei. En het mooiste? Ik reik je de tools aan die je nodig hebt om vol vertrouwen verder te gaan, om jouw 'nieuwe' leven met open armen te omarmen.

Na jouw traject sta jij sterker in je schoenen dan ooit tevoren. Je hebt geleerd hoe je die donkere wolken kunt verdrijven en plaats kunt maken voor het stralende zonlicht van positiviteit. En je staat niet alleen. Met mijn begeleiding en de inzichten die je hebt opgedaan, ben jij klaar om vol goede moed jouw toekomst tegemoet te treden.

Wat betekent dat concreet?

Tijdens jouw traject zullen we elkaar 6 keer ontmoeten voor een sessie van ongeveer 1,5 uur. Of je nu liever face-to-face bij mij in de praktijk wilt afspreken, een verkwikkende wandelcoaching in de natuur verkiest, of de voorkeur geeft aan online sessies, de keuze is aan jou.

Maar dat is nog niet alles! Tussen onze ontmoetingen door, sta ik altijd voor je klaar. Voel je vrij om me een mailtje of appje te sturen als je ergens tegenaan loopt en niet kunt wachten tot onze volgende sessie. Jouw welzijn staat voorop, en ik ben er om je te ondersteunen op elk moment van jouw reis.

Of je nu behoefte hebt aan een luisterend oor tijdens een ontspannen wandeling, een vertrouwde omgeving in mijn praktijk, of het comfort van online coaching vanuit je eigen huis, ik ben er om je te begeleiden op jouw pad naar herstel en groei.

Maximaal 6 maanden

Weersverwachting voor de komende dagen: Herfst, Lente, Zomer, Winter.
Zoals je weet kan het alle kanten op met het weer in Nederland maar zonder tegenbericht gaan we altijd op pad!

Wil je zelf afmelden? Doe dit dan minimaal 24 uur voor de geplande afspraak via WhatsApp. (06 10 80 51 23)

Mijn werkgebieden: Wamberg (Berlicum)Haanwijk (Halder, Sint Michielsgestel) en de Meerse plasBij de Wamberg en Haanwijk ontmoeten we elkaar op locatie, bij de Meerse plas is de ontvangst bij mij thuis en lopen we er naartoe.

Wat haal jij hieruit:

> Je staat wagenwijd open voor nieuwe avonturen en grijpt elke kans met beide handen aan om die fantastische ervaringen te omarmen waar je altijd van hebt gedroomd. Het verlies van een dierbare heeft je diepe inzichten gebracht en je staat te trappelen om ze één voor één te omarmen.

> Je leeft volledig in het moment en volgt gewoon de stroom van de dag. Natuurlijk zijn er verplichtingen zoals werk, huishouden en koken, maar je omarmt de flexibiliteit. Als een vriendin spontaan langs wil komen voor een kopje koffie en het past binnen jouw schema, dan ben je er helemaal voor haar.

> Ongeacht wat anderen van je vragen, heb jij de kracht om voor jezelf te kiezen. Als je hart een duidelijke 'nee' fluistert, dan is het ook echt een 'nee'. Of het nu gaat om invallen op het werk of andere plannen maken die jouw hart echt verlangt, je doet het zonder schuldgevoel.

✔️ Je geniet ervan om af en toe alleen te zijn, waarbij je jouw eigen momentje koestert. Je vult jouw tijd alleen met activiteiten die je vreugde brengen, zonder angst voor stilte of leegte. Als er toch negatieve gevoelens opborrelen, ben jij er klaar voor om ze doortastend aan te pakken.

> De angst om meer geliefden te verliezen heeft plaatsgemaakt voor een golf van positiviteit. Je koestert de tijd die je doorbrengt met vrienden en familie, en je waardeert hun aanwezigheid meer dan ooit tevoren. Je beseft diep van binnen en voelt dat het leven echt de moeite waard is, en je maakt ambitieuze plannen voor een stralende toekomst!

Kortom...vol energie, krachtig in zelfliefde en klaar om de wereld te omarmen. Met een open hart en een heldere geest sta je klaar voor alles wat het leven voor jou in petto heeft. Jij bent er helemaal klaar voor!

Heb je genoeg van het constant worstelen met je rouwproces? Wil je eindelijk een positieve verandering zien en de kracht vinden om vooruit te gaan? Dan is het nu de tijd om te investeren in jezelf en jouw welzijn op de eerste plaats te zetten. Met mijn unieke "Rouw, Kappen Nou!" traject bied ik jou een reis van 6 sessies die je zal helpen om op een liefdevolle manier met jouw verlies om te gaan. Voor slechts een investering van

€ 599,- 

krijg je toegang tot mijn expertise en begeleiding om jou te ondersteunen bij het vinden van rust en veerkracht in deze moeilijke tijd. Ik beloof je geen quick fixes, maar een oprechte verbinding en ondersteuning gedurende het hele proces. Samen zullen we werken aan het omarmen van jouw emoties, het ontwikkelen van een positieve mindset, en het herontdekken van jouw kracht om verder te gaan.

Het genoemde bedrag is inclusief btw en mijn algemene voorwaarden zijn van toepassing. 

(Vooruitbetaling)

BETALING
Als je aanmelding verwerkt is ontvang je een factuur met een iDeal-betaallink
op het door jou ingevulde e-mailadres. Vergeet hierbij niet je SPAM te checken.

Kennismaking

Natuurlijk is een sterke verbinding essentieel voor onze samenwerking. Het is ook van groot belang dat we beiden het gevoel hebben dat ik de juiste persoon ben om jouw behoeften te vervullen!

Voel jij dat het ROUW, KAPPEN NOU! coaching traject precies is wat jij op dit moment zoekt? Klik dan op de knop hieronder en neem meteen contact met me op. 

Ik kijk er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan en je verder te helpen.

Neem contact op

Als energetische rouw- en verliescoach vind ik het belangrijk dat we beiden een volledig beeld hebben van de persoon waarmee we in gesprek zijn. Daarom kies ik ervoor om mijn kennismakingsgesprekken online te voeren, via WhatsApp videobellen. Op die manier kunnen we elkaar zien, aanvoelen, en ontdekken of er een klik is tussen ons.

Mijnzzp.nl