Zonder moeten op blote voeten Rouw en verlies coaching

Wil je na het ervaren van verlies weer in verbinding komen met jezelf en een diepgaand gevoel van rust en balans vinden? Ontdek dan Chakra Balancing, een liefdevolle energetische sessie die speciaal is ontworpen om de chakra's in harmonie te brengen - de 7 energiecentra van jouw lichaam. Deze helende benadering richt zich op het vrijmaken van eventuele blokkades, wat resulteert in een diepe ontspanning van zowel je lichaam als geest.

Tijdens deze behandeling staat het herstellen van de balans in je energetische systeem centraal. Door de chakra's te optimaliseren, worden belemmeringen opgelost, waardoor een vrije stroom van energie mogelijk is. Dit heeft een positief effect op je algehele welzijn, vooral na het ervaren van verlies.

De behandeling is gericht op het bevrijden van vastzittende energieën in je lichaam, wat resulteert in een diepgaand gevoel van ontspanning en opluchting. Het is een zorgvuldige aanpak die niet alleen fysieke spanning verlicht, maar ook ruimte creëert voor mentale helderheid en emotionele verwerking.

Door de chakra's in balans te brengen, wordt niet alleen de energie in je lichaam gestimuleerd, maar worden ook stress en spanning verminderd, vooral na het verlies van een dierbare. Deze holistische benadering bevordert de connectie tussen je lichaam en geest, wat resulteert in een gevoel van algeheel welzijn en innerlijke rust.

Shamballa 

Ik werk met shamballa energie. Deze vorm van energiewerk is gebaseerd op Reiki, een methode waarbij beoefenaars universele energie doorgeven via hun handen. Shamballa energie is vele malen sterker en is voornamelijk gericht op persoonlijke liefde en vrijheid.

Wil je meer weten over Shamballa MDH (Multi Dimensionale Healing), klik dan HIER.

Ik ben een gecertificeerd Shamballa Basic Master.
Registratie nummer: 31.2019.19808

Wat kan je verwachten:

Diepgaande balans sessie: De behandeling strekt zich uit over een uur, waarvan 30 minuten gewijd zijn aan het werken met Shamballa energie. Deze methode is vervuld met liefdevolle energie om je te ondersteunen in het loslaten van emotionele blokkades en het herstellen van evenwicht.

Persoonlijke begeleiding: Voorafgaand aan de behandeling trek je intuïtief jouw persoonlijke chakra healing kaart. Hierop staat een affirmatie die je krachtig voorleest, waardoor de boodschap diep doordringt in jouw wezen. Deze kaart onthult ook welke chakra wat extra aandacht en energie nodig heeft om jouw balans proces te bevorderen.

Diepe ontspanning en herstel: Op de behandeltafel mag je (met kleding aan) lekker ontspannen terwijl ik jou omring met de rustgevende klanken van zorgvuldig geselecteerde muziek (528 Hz, deze helende frequentie resoneert met het hartcentrum). Tijdens de behandeling raak ik je alleen aan bij het begin, als ik mijn handen op je schouders leg om de behandeling te starten. Vervolgens breng ik jouw chakra's in balans door middel van de krachtige Shamballa energie. Bij chakra 7 en 6 neem ik even jouw hoofd in mijn handen maar de rest van de behandeling is zonder directe aanraking.

Gedeelde reflectie en verbinding: Na de behandeling delen we beide onze ervaringen. Je hebt zelfs de mogelijkheid om, indien gewenst, een spirituele kaart te trekken uit het "Terugkeer van Spirit" óf "Begeleiding vanuit de Bron" kaartendeck, terwijl we genieten van een zuiverend glas water.

In sommige gevallen kan een stoelbehandeling meer geschikt zijn, wat we dan aanvullen met meditaties en/of chakra oefeningen. Wat je ook kiest, jouw "ZIJN" staat altijd centraal in een veilige, en met pure salie gereinigde, omgeving.

 

Ontdek de kracht van herstel na verlies:

Laat jezelf omarmen door de helende energie van Chakra Balancing. Ontdek hoe deze behandeling jou kan ondersteunen in het vinden van rust, balans en kracht na een periode van verlies. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en maak een stap naar jouw innerlijk herstel.

 

Investeer in jezelf voor slechts € 66,50 (voor een volledig uur) en gun jezelf de zorg en aandacht die je verdient. Bij mij, als jouw persoonlijke energetische rouw- en verliescoach, staat jouw "ZIJN" centraal. Geen verborgen kosten, het genoemde bedrag is inclusief btw en mijn algemene voorwaarden zijn van toepassing, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je sessie.

Betalen kan gemakkelijk, veilig en uitsluitend via pin (pinautomaat aanwezig), direct na je behandeling in mijn praktijk. Wil je ook een factuur ontvangen via de mail? Geen probleem, ik stuur het met liefde naar je toe.

Mijnzzp.nl