Zonder moeten op blote voeten Rouw en verlies coaching

"Waarom zou ik kiezen voor wandelcoaching...is dat dan niet gewoon coaching tijdens het wandelen?"

Als wandelcoach geloof ik sterk in de kracht van de natuur om ons te helpen bij het ontdekken van onze eigen weg. We stappen letterlijk het leven in tijdens onze wandelingen, en dat is precies waar coaching tot leven komt. In plaats van vast te zitten achter bureau's en binnen vier muren, brengen we onze sessies naar buiten, waar we kunnen ademen en bewegen, waar de wereld om ons heen ons inspireert.

Het mooie van wandelcoaching is dat het ons direct in het moment plaatst. Terwijl we lopen, voelen we elke stap, elke ademhaling, en worden we bewust van onze gedachten en gevoelens. Er is geen behoefte aan perfecte antwoorden, alleen eerlijkheid en openheid over wat er in ons omgaat. Alles mag er zijn, zonder enig oordeel.

Door verbonden te blijven met de natuur om ons heen, kunnen we even ontsnappen aan de constante stroom van prikkels en eisen van het dagelijks leven. Samen zetten we zelfs onze telefoons op stil, zodat we volledig kunnen focussen op het hier en nu. Dit geeft ons de ruimte om te werken aan het ontwikkelen van een positieve mindset, weg van de drukte van alledag.

Wandelcoaching gaat niet alleen over praten, maar ook over handelen. Het is een actieve benadering van groei en zelfontdekking, waarbij we stap voor stap onze weg vinden. En ik ben hier om je te begeleiden, om naar je te luisteren, en om je aan te moedigen om te zijn wie je werkelijk bent.

Voor vrouwen die op zoek zijn naar een diepere verbinding met zichzelf en de natuur, is wandelcoaching de perfecte manier om de reis naar zelfontdekking te beginnen. 

Mijn werkgebieden: Wamberg (Berlicum)Haanwijk (Halder, Sint Michielsgestel) en de Meerse plasBij de Wamberg en Haanwijk ontmoeten we elkaar op locatie, bij de Meerse plas is de ontvangst bij mij thuis en lopen we er naartoe.

Weersverwachting voor de komende dagen: Herfst, Lente, Zomer, Winter.
Zoals je weet kan het alle kanten op met het weer in Nederland maar zonder tegenbericht gaan we altijd op pad!

Wil je zelf afmelden? Doe dit dan minimaal 24 uur voor de geplande afspraak via WhatsApp.

Klik ook even op "Aanbod" voor meer informatie rondom deze vorm van coachen.

Maximaal 6 maanden

Mijnzzp.nl