Zonder moeten op blote voeten Rouw en verlies coaching

BedrijfZonder moeten op blote voeten Rouw en verlies coaching
ProfielDeze pagina is 1010 keer bekeken.
AdresGrote Molenstraat 6
5271 VW Sint Michielsgestel

0610805123
ContactStuur Zonder moeten op blote voeten Rouw en verlies coaching een bericht
Extra informatiewerk-met-mij | waarom-wandelcoaching | maandelijks-online-meeting

Bedrijfsinformatie

Toen ik in 2009 onverwacht mijn moeder, en in 2017 mijn vader, verloor aan een hartstilstand voelde ik me constant opgejaagd, sliep ik slecht (ik bleef maar piekeren) en had daardoor veel hoofdpijn. Mijn lontje werd korter en korter, ik schopte werkelijk overal tegenaan en ik kon nog maar van weinig dingen de positieve kant zien. Mijn energie level daalde en ik had vrijwel nergens echt zin meer in.

Nadat de meeste zaken, na het overlijden van mijn vader, afgehandeld waren kreeg ik meer rust en tijd om echt "te voelen". Waar sta ik? Wat wil ik? Hoe kom ik daar en wat mag ik daar voor doen? Na wat gesprekken met mezelf, mijn partner en een hele goede vriendin en collega besloot ik het in December 2017 helemaal anders aan te pakken.
Met mijn "Waar je energie in steekt, groeit" motto benaderde ik vanaf toen vrijwel elke situatie. Ik stelde mezelf elke keer de vraag..."Heeft het zin als ik me hier zo druk over maak, verandert dat iets aan de situatie?"
Elke keer was het antwoord NEE. 

Door de motto's steeds meer toe te passen ontwikkelde ik mijn eigen positieve mindset en daar kan ik jou dus perfect bij helpen! 
______________________________________________________________________________

Als je NIKS doet, gebeurt er NIKS!

Als jij zelf geen actie onderneemt wordt de situatie alleen maar slechter. Je lontje wordt korter, goede communicatie is alleen nog maar in het woordenboek te vinden en je verwaarloost jezelf en daarbij de mensen om je heen. Het gebrek aan slaap begint zijn tol te eisen. Je vergeet dingen die normaal vanzelfsprekend zijn, hebt een motivatie van onder het vriespunt en je emoties gaan alle kanten op. Bewegen is sowieso al een hele opgave dus kom je de bank helemaal niet meer af. Het zal je ook een zorg wezen wat de mensen om je heen daarvan vinden. Dit wil je niet, toch?
NEE, jij wilt juist dat al deze ellende achter de rug is zodat je je leven weer op kunt pakken. Jij wilt er nog meer uit halen dan dat je voor het overlijden deed want dit is toch echt wel een eye-opener voor je! Toch?

Je zult dus in de actie moeten komen om iets te laten gebeuren en vervolgens heb jij de keuze waar je je energie in steekt. Wanneer je blijft focussen op het negatieve, zal je meer negativiteit ervaren. Focus je op het positieve, dan zal je daar meer van ervaren. Wil niet zeggen dat het negatieve er niet mag zijn of dat ik die niet erken maar ik let wel goed op de hoeveel aandacht en energie die daar naartoe gaat.
______________________________________________________________________________
 
Zoals je leest ben ik zeker geen doorsnee rouw- en verlies coach maar...dit is typisch José

Ik ben open, enthousiast en positief ingesteld maar heb natuurlijk ook wel eens een kut dag. 
*
Ik zeg wat ik te zeggen heb en dat met de woorden die als eerste in me op komen. Doordat ik 'recht door zee'  ben, spaart het me energie en tijd die ik dan op andere plekken weer nuttig in kan zetten. 
*
Ik laat iedereen in zijn waarde en houd me liever bezig met het begrijpen van mensen. Als ik begrijp waarom mensen zich gedragen zoals ze zich gedragen kan ik me beter verplaatsen in hun wereld.
*
Het mooiste wat je in mijn ogen kunt zijn is jezelf.
*
Ik behandel mensen zoals ik zelf behandeld wil worden en duw ze graag buiten hun comfortzone, niet omdat dat zo fijn is maar omdat ik weet dat het werkt. Met de inzet van mijn humor wordt het vaak nog gewaardeerd ook...hoe mooi is dat!
*
Ik geloof in ons zelfhelend vermogen. Ik zeg altijd, "alles zit in je voeten" en dan bedoel ik dus al die duizenden zenuwuiteinden! Als je ergens last van hebt, bijvoorbeeld lage rugpijn, ontstaan er ophopingen van verschillende chemische stofjes rond die zenuwuiteinden in de corresponderende zone op de voeten. Bij voetreflexologie worden deze punten gemasseerd om die stofjes af te voeren maar als je op blote voeten loopt worden ze ook gemasseerd en dus ook de chemische stofjes afgevoerd! Ik zeg...win-win situatie!  (Uitzonderingen daargelaten)
______________________________________________________________________________

Spreekt dit je aan en wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?
Neem gewoon contact met me op...ik lees graag wat van je!

Laten we kennis maken!

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Zonder moeten op blote voeten  Rouw en verlies coaching Afbeelding van Zonder moeten op blote voeten  Rouw en verlies coaching Afbeelding van Zonder moeten op blote voeten  Rouw en verlies coaching

Contact

Stuur Zonder moeten op blote voeten Rouw en verlies coaching een bericht

Mijnzzp.nl