Zonder moeten op blote voeten Rouw en verlies coaching

Bedrijfsinformatie

Coaching voor vrouwen die, na het verlies van een ouder, weer een positieve mindset willen ontwikkelen.
Wandelcoaching | Chakra balancing | Mandala tekenen

Ik weet hoe overweldigend het kan zijn om na het verlies van een ouder het leven weer op te pakken. Het lijkt alsof je verdwaald bent in een doolhof van verplichtingen, waarbij je op automatische piloot door de dagen heen gaat. Je moet ervoor zorgen dat de kinderen op tijd op school zijn, de honden worden uitgelaten en het huishouden draaiende blijft, allemaal terwijl je glimlachend doet alsof alles goed gaat.

Maar van binnen voel je een diepe leegte en eenzaamheid die moeilijk te verbergen is. Je vrienden en familie lijken niet door te hebben wat er echt in je omgaat, omdat je altijd sterk blijft en jezelf wegcijfert voor anderen. Het gevoel van afstand groeit tussen jou en de mensen om je heen, waardoor je je nog eenzamer voelt.

Maar weet je, juist in deze moeilijke tijden is het cruciaal om steun te vinden en eerlijk te zijn over je gevoelens. Het is oké om je kwetsbaar op te stellen en om hulp te vragen. Je hoeft dit niet alleen te doorstaan.

Laten we samen kijken naar manieren waarop je jezelf kunt ondersteunen en hoe je open kunt zijn over je rouwproces. Je verdient het om gehoord en begrepen te worden, en ik ben hier om je te helpen bij elke stap van de weg.

Ken je dit gevoel?

> Het is soms zo ontzettend zwaar om te beseffen dat een van je ouders niet langer bij je is. Die realiteit is als een klap in je gezicht, en je hoopt stiekem dat je wakker wordt en alles weer normaal is. Maar die leegte, dat donkere gat in je hart, lijkt alleen maar groter te worden, en je vraagt je af of dit gevoel ooit nog wel zal gaan.

> En dan is er dat schuldgevoel dat als een schaduw over je heen hangt. De gedachte dat je misschien niet genoeg tijd hebt doorgebracht met je ouders, dat je andere dingen belangrijker vond, dat je het bezoek aan hen steeds uitstelde. En nu, nu is het te laat voor die diepgaande gesprekken waar je zo naar verlangt. Het snijdt door je ziel, en je vraagt je af of je ooit die pijn zal kunnen verzachten.

> Het doet soms pijn wanneer je mensen tegenkomt die nog steeds beide ouders hebben, of zelfs één van hen. Die steek van jaloezie is onverwacht en ongewenst, maar het is er wel. Zij hebben nog steeds hun ouders om naar toe te gaan, om vragen aan te stellen, om hulp te vragen. En jij? Jij staat daar, alleen, met een zee van vragen en een gebrek aan antwoorden.

> Je verlangt naar momenten van rust, naar tijd voor jezelf om te ontspannen, om alleen te zijn met je gedachten. Maar die gedachten, die zijn soms te veel om te dragen. Ze houden je 's nachts wakker, ze laten je hoofd tollen in een eindeloze chaos. En dan, dan voel je je zo alleen, zo kwetsbaar, zo verloren.

Maar weet je, het is oké om je zwak te voelen. Het is oké om toe te geven dat je het even niet meer weet. En het is oké om hulp te vragen, om steun te zoeken bij de mensen om je heen. Want juist in die momenten van kwetsbaarheid, daar schuilt jouw kracht. Daar ligt de sleutel tot herstel, tot een nieuw begin. Dus laat die tranen maar stromen, laat je emoties de vrije loop. Ik wil dat je weet dat je niet alleen bent.

Als je niks doet, gebeurt er niks.

Het is zo ontzettend belangrijk om nu zelf in actie te komen. Ik begrijp maar al te goed hoe het voelt wanneer de situatie steeds verder lijkt te verslechteren. Je geduld raakt op, en het lijkt alsof effectieve communicatie ver te zoeken is. Dit heeft niet alleen invloed op jou, maar ook op jouw gezin en andere mensen om je heen.

Het gebrek aan voldoende slaap begint echt zijn tol te eisen, nietwaar? Zelfs de eenvoudigste dagelijkse taken voelen als enorme opgaven, en je motivatie lijkt ver te zoeken. Je emoties lijken alle kanten op te schieten, en zelfs de gedachte aan bewegen voelt als een onmogelijke opgave. Maar diep van binnen weet je dat dit niet is wat je wilt, toch?

Je verlangt naar een einde aan deze ellendige situatie, zodat je jouw leven weer op de rit kunt krijgen. Je wilt meer uit het leven halen dan ooit tevoren, want deze ervaring fungeert echt als een eye-opener, toch?

Het is tijd om stappen te zetten en voor jezelf op te komen! Je verdient het om je weer energiek en levendig te voelen. Neem kleine stappen, misschien beginnend met een korte wandeling in de natuur om jezelf op te laden en helderheid te vinden. Onthoud dat je niet alleen bent in deze reis naar welzijn en vervulling.

Je bent sterk en veerkrachtig, en ik geloof in jouw vermogen om door deze uitdagende tijd heen te komen. Ik ben er voor je als je behoefte hebt aan extra ondersteuning en begeleiding.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Zonder moeten op blote voeten  Rouw en verlies coaching Afbeelding van Zonder moeten op blote voeten  Rouw en verlies coaching Afbeelding van Zonder moeten op blote voeten  Rouw en verlies coaching

Contact

Stuur Zonder moeten op blote voeten Rouw en verlies coaching een bericht

Mijnzzp.nl